דרוש מידע עגלות תינוק- המלצות

• הוסף לסימניות
אמבטיה + טיולון,
יש לי סייבקס ואני ממש מרוצה.
קצת יקר ושווה את המחיר לגמרי...

• הוסף לסימניות
לי יש את ספורט ליין - פולד - כבר 2.5 שנים משתמשת עם הילד השני.
האמבטיה מעולה, עם פתחי איוורור קדימה ואחורה (הילדים הקטנים מסתכלים דרכם על התינוק)
הטיולון נוח מאד,
נסיעה קלה, גם במדרגות מעולה.
מרוצה מאד, הילד בגובה מעולה, לא נמוך מדי...
קיפול ביד 1.
ספורט ליין מאד מוצלחות. אם היא לא עגלת סופר הן מחזיקות מצוין מניסיון של כמה בנות משפחה...
הפולד הוא הדגם הכי קל וצר שלהם, (לדעתי מעט יותר חלש)

בהצלחה
איך דגם 2025?
האם יש שריטות על השלד?
מתקפל ביד אחת גם כשהטיולון לכיוון ההורים?
השלד עמיד במדרגות (יש לי הרבה)
מה עושים עם נילון לגשם?
האם הפולד משמועתי חלש?

• הוסף לסימניות
Screenshot_20250622_071519_WhatsApp.jpgכחדשה!
כולל הכל!
תציעי מחיר ותהני.

• הוסף לסימניות
אני קניתי סייבקס מיוס 3 ומאד נהנה גם מהנוחות של פנים העגלה שזה מאד כיף לתינוקת
וגם מהגודל ובעיקר מהיופי והמדהימות של העגלה
קצת יקר אבל אפשר להשיג בזול מכל החנויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה