• הוסף לסימניות
אני רוצה לברר על עגלה טובה, אין לי בכלל מושגים, מי יכול לעזור לי מנסיונו?
אני מדברת על עגלה עם כמה מצבים, אמבטיה וטיולון.
בסביבות 2000-2500 שח
וכן, חנות או אתר שאפשר להזמין במחירים מוזלים.
אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
mamas & papas
sola

• הוסף לסימניות
המאמאס אנד פאפאס דגם סולה מוצלחת מאד מאד
יש גם את הבייבי ג'וגר שג"כ עגלה מאד נוחה וטובה אם כי במראה קצת פחות עדכנית (נראה לי שהם הוציאו היום כבר דגם חדיש יותר אבל לא יודעת מה המחיר)
כדאי לך לעשות חיפוש יש המון המון אשכולות בנושא

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה לעלות לי תמונה של עגלת מאמס אנד פאפס דגם סולה
האמבטיה?

ומה לגבי ג'וי ?? יותר מומלצת?

• הוסף לסימניות
ממליצה על ביבי ג'וגר.
יש עגלה חדשה וזולה נראית טוב joie crom
דובר עליה פה בעבר ג"כ מומלצת.

• הוסף לסימניות
תמונות של עגלת סולה
בבקשה

קבצים מצורפים

• סולה טיולון.jpg
    KB 34.4 · צפיות: 16
  • סולה אמבטיה.jpg
    KB 150 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
קשה לקפל את העגלה הזו?
היא כבדה?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי משהו שמצא חן בעיני עגלת ספארק ביבוא של מאמס אנד פאפס. מתכננת נראה לי לקנות אותה עולה בערך 1600 ₪

• הוסף לסימניות
איך האמבטיות של איזי בייבי? ראיתי מישהו איתה שמצא חן בעני השאלה איך האיכות וגם של בייבי קרוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפי ויס;1304581:
קשה לקפל את העגלה הזו?
היא כבדה?

ממש לא קשה לקפל אותה, היא מתקפלת עם הטיולון, וגם עם האמבטיה שזה פלוס מאוד גדול,
עגלה יחסית לא כבדה בכלל.
יש לי אותה, היא נורא נוחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1304601:
סליחה סילבר קרוס.
יש להם גם עגלות יפות השאלה איך האיכות שלהם?

אני רציתי לקנות לפני 3 שנים ומאוד לא המליצו לי.
ואח"כ דווקא שמעתי הרבה אנשים מרוצים.
אבל אם את כבר קונה במחיר הזה אני ממליצה מאוד על פג דגם סקייט, גם עיצוב חדש ומהמם, נוסעת מעולה ונוחה מאוד והכי חשוב יש בה הרבה יותר מקום לתינוק.
ןגם יש להם שירות מעולה, מה שאת לא יודעת כשאת קונה מכל מיני חברות אחרות.

• הוסף לסימניות
יש עכשיו בחסדי שמואל- י-ם

על מאמס אנד פאפס
ב1500 ₪ במקום 2,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על הסולה. נוחה לי, נוחה לתינוק, נוסעת בקלילות, בטיחותית, עולה מדרגות בקלות בזכות הגלגלים הדי גדולים.
לדעתי אם את מתניידת לבד בתח"צ בין עירונית קצת קשה לקפל אותה. אבל אם יש עזרה היא מצויינת, כי היא לא מתקפלת ביד אחת. וכן הגגון קצת קטן, אבל יצא דגם חדש שהוסיפו עוד חלק לגגון.
יש בה כל מה שצריך מעגלה.
הערה- לדעתי הכי חשוב בעגלה, להשים לב שהטיולון נשכב קרוב ל-180 מעלות. כי היום רוב העגות הטיולון נשכב כיחידה אחת, והרגליים נשארות למעלה, כך שגם בשכיבה התינוק יושב בצורה מאוזנת. מה שלדעתי מאוד לא נח לתינוק. (היתה מוכרת אחת שניסתה למכור לי שהיום יצאו מחקרים שזה מפתח את הגב ועוד בלבלבלה כזה, לדעתי שטויות. ואשמח אם תראי לי מחקר שכזה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן לי;1304632:
על מאמס אנד פאפס
ב1500 ₪ במקום 2,000 ש"ח

יש להם 2 דגמים דומים, אורבו וסולה, הבנתי שהאורבו קצת פחות מומלצת.
ויש עוד דגם חדש שנראה סוג של עב"ם או חללית, כי ה4 גלגלים יוצאים מאמצע העגלה, משהו מוזר, לדעתי מסורבל ולא נראה פרקטי במיוחד.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את אופה בייבי?
מה יש לכם לומר על זה?

• הוסף לסימניות
לגבי הפג-אין אותה בכאלו מחירים-היא יותר באזור 5000,
ואכן היא מדהימה!!!-כבדה אבל נוסעת פצצה-ממש סוג של ג'יפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה