דרוש מידע עגלות

• הוסף לסימניות
שלום
רציתי לשאול את חוות דעתכן על עגלות שונות.
כרגע לא נעולה על משהו מסוים וגם לא על מחיר מסוים.

התלבטתי על הבוגבו בי 3 אבל שמעתי שהיא לא נוסעת טוב .
כמו כן ענין אותי על עגלת יויו האם היא חזקה ?
אולי גם על עגלת ג'ואי כרום ?
אשמח מאוד לשמוע מבעלות ניסיון...
רק בשמחות!

• הוסף לסימניות
מאוד אשמח לקבל מידע בענין.
זה חשוב לי מאוד

• הוסף לסימניות
יש כאן המוני אשכולות בנושא.
אני אישית מאד מרוצה מהיויו. מחזיקה לי מעמד 4 שנים בשימוש רציף יום יומי

• הוסף לסימניות
הבוגבו בי 3 ומעלה מעולה!
נוסעת חלק, זריזה וקלילה.

מה שכן, בגלל שהגלגלים שלה קטנים, היא יכולה לעיתים להתקע קצת בבורות ושקעים, לא משהו מציק במיוחד.

• הוסף לסימניות
בוגבו בי נוסעת מצוין וחלק!
הבעיה שלה לדעתי היא מדרגות. הגלגלים קטנים וקשה לרדת/לעלות איתה.

• הוסף לסימניות
לי יש את היויו כבר יותר משנתיים גם ניו בורן וגם טיולון וברוך השם מרוצה מאד משתמשת כבר לילד שני

• הוסף לסימניות
הקטע עם היויו שהיא מאוד נמוכה.
לא הפריע לכן בני בורן?

• הוסף לסימניות
אני התרגלתי וזה לא מפריע לי, אם יש לך ילדים שובבים מאד שינסו להתעסק עם התינוק זה יכול להפריע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני מנסה לברר כבר הרבה זמן על העגלה הזאת ואני לא מצליחה..
עגלת סיטי תור 2 של חברת בייבי ג'וגר(לא עגלת תאומים)

יש מישהי שיש לה אותה???
האם ממליצה עליה?
האם היא חזקה?
מחזיקה לכמה ילדים?
האם שווה לשלם עוד 500 ש"ח ולקנות טיולון מהחברות המוכרות(יויו, בוגבו,סייבקס)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה