דרוש מידע עגלת אחים YOYO Connect מישהו מכיר? ממליץ?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל המלצות / דיס;
יציבה? כבדה? ניתנת לתמרון בקלות? מדרגות?
תודה!
1652207729261.png

• הוסף לסימניות
זה כאילו 2 עגלות יויו מחוברות
זה נראה לי ארוך ממש....... איך רואים מה קורה עם הילד מקדימה? קצת מלחיץ
אם כבר קונים 2 יויו אז עדיף לדעתי לחבר אחת ליד השניה

• הוסף לסימניות
זה כאילו 2 עגלות יויו מחוברות
זה נראה לי ארוך ממש....... איך רואים מה קורה עם הילד מקדימה? קצת מלחיץ
אם כבר קונים 2 יויו אז עדיף לדעתי לחבר אחת ליד השניה
צודקת.
רק שהעגלה הזאת יותר זולה, כי בעצם עגלה אחת היא בלי גלגלים מקדימה
אבל זה באמת נראה ממש לא מוצלח משום כיוון...

• הוסף לסימניות
צודקת.
רק שהעגלה הזאת יותר זולה, כי בעצם עגלה אחת היא בלי גלגלים מקדימה
אבל זה באמת נראה ממש לא מוצלח משום כיוון...
לא נראה לי שזה כזה הבדל גדול במחיר
אני רואה באתר שלהם שהיא עולה 4450
אם זוכרת נכון ראיתי את העגלה ב2350 טיולון ואמבטיה
אז כבר יוצא כמעט אותו דבר ומרוויחים 2 עגלות

• הוסף לסימניות
כבר עדיף לקנות 2 גם אם יותר יקר ואז למכור אחת
ומה שפה תתקעי עם עגלה "שבורה "

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה