המלצה עגלת בוגבו או יו-יו?

• הוסף לסימניות
הבוגבו החדשה נראית חבל על הזמן!
ראיתי אותה שבוע שעבר בחנות סופר בייבי בירושלים (גאולה)
הם רוצים עליה 5,200 עם אחריות של יבואן רשמי
יש אותה גם דרך התלושים של מיר, לא יודעת איך זה עובד בדיוק ושם הם רוצים 4,900 המספר שלהם:052-7180190 שלוחה 8
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בסופר בייבי דרך התלושים של מיר?
אם לא אז באיזה חנויות אפשר לקנות דרך התלושים של מיר חוץ מבייבילנד בבני ברק?

• הוסף לסימניות
לא- זה 2 דברים שונים,
אבל בייבילנד עושים משלוח עד הבית כשאת קונה עגלה,
ככה ההוא של מיר אמר לי...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבגולד בייבי יש מחירים ממש זולים וטובים.
כשאני קניתי לפני כשנה וחצי עשיתי סקר שוק ושם יצא לי הכי זול.
מה גם שאפשר לעשות איתו הסכם כלשהו ואז לקבל החזר מקופ"ח אחרי הלידה...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבגולד בייבי יש מחירים ממש זולים וטובים.
כשאני קניתי לפני כשנה וחצי עשיתי סקר שוק ושם יצא לי הכי זול.
מה גם שאפשר לעשות איתו הסכם כלשהו ואז לקבל החזר מקופ"ח אחרי הלידה...
דיברתי איתו- מחיר כמו של סופר בייבי (המחיר של הדרגונפליי..)

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי פרסומת של פריש- בבני ברק.
הם עושים מבצע שבועי על 10 העגלות בוגבו דרגנופליי הראשונות שנמכרות השבוע- 4,650 ש"ח.
נשמע משתלם מאד ביחס למחירים שהעלו כאן.
השאלה אם זה עדיין רלוונטי או שכבר נחטף...

• הוסף לסימניות
גם האחריות של בוגבו מעולה, החליפו לנו שלד (היה כבר קצת פחות יציב) וגגון (חור קטנטן) חודשיים לאחר סיום האחריות.

• הוסף לסימניות
לי יש בי6 מרוצה מאוד
ראיתי חברה עם יויו שמכניסה את העגלה כשהיא עומדת לתא מטען, בלי צורך לקפל (במצב אמבטיה)... קנה אותי...

• הוסף לסימניות
אמרו לי שבניו בורן בבני ברק הדרגוןפלי עולה 4700

• הוסף לסימניות
לי יש טיולון יו יו 5 שנים וקיבלתי אותה ממישהו שהשתמש בה לפני לשנה,
היא עברה 3 ילדים והיא במצב מצוין, דוקא אני חושבת שיו יו לא טוב לנמוכים- הידית די גבוהה ולא יורדת

• הוסף לסימניות
יש סוכן שנותן מחירים הכי זולים מבדיקה
יבואן רשמי גם דרגון פליי פחות מ5000
0533101036 קטלוגים במייל אוטמטי y0533101036

• הוסף לסימניות
הבוגבו יותר חזקה

והיויו יותר קלילה , מה שיותר עדיף לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה