עגלת בוגבו בי - כמה עולה היום?

• הוסף לסימניות
אני רוצה למכור יד שניה עגלת בוגבו בי ורציתי לדעת כמה היא עולה היום (הדגם הראשון) וכן כמה עולה הכיסוי לרגלים.
תודה רבה מראש :)

• הוסף לסימניות
את הדגם הראשון כבר אי איפשר לקנות הדגם החדש יותר עולה הים בארץ כ3200 ש''ח

• הוסף לסימניות
דווקא אני ראיתי חדש ב2850

• הוסף לסימניות
עגלת בוגבו בי במצב מעולה +שני גגונים (שחור וורוד)
(חוץ מתיקון קל בעלות 90 ש"ח שאני משלמת)
עם כיסוי לרגלים (שק שינה גדול) ונילון לגשם
ב1500 ש"ח - זה זול מידי?

אמרו לי בחסדי שמואל שעגלה חדשה שווה בסביבות 3000
והכיסוי לרגליים 500

תודה רבה לכל העונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;887409:
יכול להיות שאני אקח רק את הכיסוי בכמה תמכרי?

אני עוד לא יודעת
מחכה שיעזרו לי עם המחיר
אבל נראה לי שעדיף למכור הכל ביחד, כי מי שקונה את העגלה הזאת לתינוק קטן חייבת את הכיסוי לחורף.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה המצב של העגלה (הדגם הישן אז זה פחות טוב מהחדש יותר - בעבר יכלו להשיג ב500$) אבל הגגון לבד שווה 250 ש''ח (חדשה) + השק שינה ככה שזה בטוח לא יקר...
אני עדיין מתלבטת אם לקנות את השק שינה כי באמת משתמשים בו רק בחורף לתינוקות עד גיל חצי שנה (ובינתיים אני עוד לא יודעת מתי יהיה הלידה הבא שלי (: )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;887422:
אני לא יודעת מה המצב של העגלה (הדגם הישן אז זה פחות טוב מהחדש יותר - בעבר יכלו להשיג ב500$) אבל הגגון לבד שווה 250 ש''ח (חדשה) + השק שינה ככה שזה בטוח לא יקר...
אני עדיין מתלבטת אם לקנות את השק שינה כי באמת משתמשים בו רק בחורף לתינוקות עד גיל חצי שנה (ובינתיים אני עוד לא יודעת מתי יהיה הלידה הבא שלי (: )

תודה על התשובה
העגלה במצב שמור מאד
מה שאני אוהבת בדגם הישן זה שהגגון מכסה מאד, הבנתי שהגגון של הדגם החדש מידי קצר.
דוקא השק שלי מתאים גם לילד גדול יותר (זה לא השק הקטן) אבל ממילא לא נראה לי שאמכור אותו לבד.
אני מתלבטת מהו המחיר המירבי שאוכל לבקש עליה
יש לי קונה ב1500 אבל נראה לי שזה מידי זול.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שתמצאי משהו שיהיה מוכן לשלם עליו יותר - תעשי את החשבון לבד... (למרות שאני לא כל כך אהתי את הדגם הישן)
ובקשר לגגון את צודקת בקיץ הוא לא מספיק מוצל מומלץ לשים מטריה

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות תמונה?
כמה שנים בשימוש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;887556:
את יכולה להעלות תמונה?
כמה שנים בשימוש?

מחר בעז"ה אצלם אותה
העגלה נקנתה לפני 3.5 שנים, היתה בשימוש כשנתיים.
אבל נראה לי שהמחיר עולה, כי בפרטי קיבלתי הודעה ממישהי שמכרה ב2000 ביד2

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה