דרוש מידע עגלת בוגבו בי 6

• הוסף לסימניות
מעוניינים למכור עגלה B6 שלדה שחורה
ריפוד בצבע ירוק כהה
במצב שמור ומצוין!
הייתה בשימוש 9 חודשים
ארוזה כעת כך שאין לי תמונה
יש אחריות עד לעוד שנה וחצי
נקנתה ב2022
במחיר 3,000ש"ח

• הוסף לסימניות
yg איך אפשר ליצור קשר?
אין לי הודעות פרטיות....

• הוסף לסימניות
מעוניינים למכור עגלה B6 שלדה שחורה
ריפוד בצבע ירוק כהה
במצב שמור ומצוין!
הייתה בשימוש 9 חודשים
ארוזה כעת כך שאין לי תמונה
יש אחריות עד לעוד שנה וחצי
נקנתה ב2022

במחיר 3,000ש"ח

yg איך אפשר ליצור קשר?
אין לי הודעות פרטיות....
053-3155993

• הוסף לסימניות
אני גם מוכרת בוגבו בי 6 שחור שלדה שחורה עם גגון נוסף צהוב בריזי הטיולון עדין חדש האמבטיה היתה בשימוש ממש כמה חודשים

• הוסף לסימניות
אני גם מוכרת בוגבו בי 6 שחור שלדה שחורה עם גגון נוסף צהוב בריזי הטיולון עדין חדש האמבטיה היתה בשימוש ממש כמה חודשים
יש גם גגון שחור?
בכמה את מוכרת? ומאיפה את בארץ?

• הוסף לסימניות
כן יש גם גגון שחור.
ב3,450
אזור ירושלים

• הוסף לסימניות
כן קנינו לפני כמה חודשים

• הוסף לסימניות
תרשמי מייל או מספר אני אצור איתך קשר

• הוסף לסימניות
אם רלוונטי אני גם אשמח
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ולמי שיש למכירה במצב מצוין אשמח גם לשמוע
למכירה בוגבו בי 6 במצב מעולה, שלד שחור

גגונים:

גגון אדום במצב מעולה (של בי 5- מתאים גם לבי 6)

גגון צהוב חדש באריזה (בי 6).

גגון שחור חדש באריזה (בי 6).

bbf1073 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
מוכרים עגלת טיולון (בלי אמבטיה) בוגבו בי 6 חדשה

יש אחריות לעוד שנה
עגלה חדשה לגמרי לא הייתה בשימוש בכלל
שלדה שחורה וגגון שחור הכל חדש

0583251421

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה