דרוש מידע עגלת בוגבו-האם באמת ששוה להשקיע בה את הכסף?

• הוסף לסימניות
ממליצה מאאאאאאאד על בוגבו!! B5/6
עגלה נוחה (גם לאמא וגם לתינוק- שזה אגב, חשוב לא פחות!),
צרה, מתקפלת בקלות (את האמבטיה צריך לפרק באמת, אבל כשמתרגלים- זה לא מסרבל בכלל) ובטיחותית...
מכירה משהי שהייתה לה עגלה טובה מאד שפשוט לא הייתה יציבה. והיא לא נתנה לילדים לגעת בעגלה כי אולי היא תיפול עוד שניה... זה לא נתן לה מרגוע נפשי בכלל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי בוגבו בי 6
בגדול היא נוסעת טוב ונוחה
מה שלי מפריע זה המשקל, היא ממש כבדה ועוד עם תינוק שגדל.

הגלגלים הקטנים - לרוב זה בסדר אבל אם יש בור קטן, מדרגה קטנטונת וכו' העגלה נתקעת ובכלל אם גרים במקום כמו הרובע היהודי שזה ריצפת מדרחוב אז לקנות רק עם גלגלים גדולים.

• הוסף לסימניות
איזה בוגבו מומלצת -מבחינת משקל קל?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת
אני באמצע לפרק ונתקעתי...
איך מפרקים את החלק של הגגון? שם הכל נתקע
צריך איזה מברג?
לא מפרקים את הגגון מהברזל שלו
מפרקים אותו מהעגלה

תסיטי את הגגון קדימה
יש סקוצ'ים שמצמידים, נתקי אותם.
מתחתיהם יש פלסטיק שמחובר עם ברגים
צריך למשוך חזר לכוון מעלה.
הברגים מחברים את הפלסטיק לעגלה והפלסטיק של הגגון מתיישב עליו בול- בלי ברגים.

• הוסף לסימניות
יש לי בוגבו בי 6
בגדול היא נוסעת טוב ונוחה
מה שלי מפריע זה המשקל, היא ממש כבדה ועוד עם תינוק שגדל.
גם אני ממש לפני קניית עגלה כזאת.
קצת הרתעת אותי את לא נשמעת כל כך מרוצה.
את בסופו של דבר היית ממליצה עליה או לא?

• הוסף לסימניות
גם אני ממש לפני קניית עגלה כזאת.
קצת הרתעת אותי את לא נשמעת כל כך מרוצה.
את בסופו של דבר היית ממליצה עליה או לא?
היא עגלה נחמדה, והרבה אוהבים אותה
אולי כדאי לך לנסות לקחת ממשהי לכמה ימים ולראות..

זה לא שאני סובלת איתה כי היא נוסעת מעולה בד''כ ונוחה לתינוק אבל היא ממש כבדה לי והייתי מעדיפה משהו יותר פרקטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

‏מכונת אספרסו Delonghi DEDICA STYLE EC685 דה לונגי - דרוש מידע...

https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=963520

צילום מסך 2025-09-30 233511.png
אני רוצה לקנות את המכונה הזו ואשמח לשמוע חוות דעת מניסיון של אנשים
א כמה זמן היא באמת מחזיקה - (לפי כמות שימוש יומי)
ב האם שווה הטעם של הקפה ?
ג אזו תקלה הייתה לכם במכונה ? - ככל שהייתה)
ד ובעיקר הם ההוצאות הנלוות תיחזוק המכונה ?
תודה רבה על כל מידע.
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה