מידע שימושי עגלת בוגבו חדשה ב3999 ש"ח?

• הוסף לסימניות
אושר עד מוכרת עכשיו עגלות בוגבו מכמה דגמים, וגם את הדגם המבוקש פוקס 5 במחיר של 2000 ש"ח פחות מהמחיר הממוצע,
כך שהפוקס 5 עולה כעת 3999 ש"ח

• הוסף לסימניות
זה אומר שהם מחזירים שקל..?

• הוסף לסימניות
אושר עד מוכרת עכשיו עגלות בוגבו מכמה דגמים, וגם את הדגם המבוקש פוקס 5 במחיר של 2000 ש"ח פחות מהמחיר הממוצע,
כך שהפוקס 5 עולה כעת 3999 ש"ח
שימי לב שאין לך אחריות יצרן

באילת את יכולה למצוא במחיר זהה( ואפילו נמוך יותר עם מבצעים)עם אחריות יצרן ל 4 שנים

• הוסף לסימניות
הכי חשוב לדעת לפני שקונים שמוותרים מראש על האחריות.
אצל משווק מורשה בוגבו נותנים שירות פצצה!
בלי אחריות אין תיקונים ושירות.
בד"כ משתמשים באחריות - מנסיון.
צריך לחשוב טוב טוב לפני שקונים.

• הוסף לסימניות
זה שטויות...
הם כתבו בפירוש שיש אחריות. זה אחריות מהיבואן.

• הוסף לסימניות
זה שטויות...
הם כתבו בפירוש שיש אחריות. זה אחריות מהיבואן.
זה לא נכון, אני ראיתי את השלט על העגלה
זה אחריות של שנתיים ע"י חנות יבואן בבני ברק ולא על ידי היצרן בוגבו
1001245184.jpg

• הוסף לסימניות
נכון. זה מה שכתבתי אחריות מהיבואן.
ועם זה תתנו לי להוסיף: האחריות מהיצרן לא מצדיקה לשלם עוד אלפיים שקל וגם לא אלף כשבסך הכל מדובר על אותו מוצר בדיוק.

• הוסף לסימניות
ועם זה תתנו לי להוסיף: האחריות מהיצרן לא מצדיקה לשלם עוד אלפיים שקל וגם לא אלף כשבסך הכל מדובר על אותו מוצר בדיוק.
למה אלף או אלפיים?

• הוסף לסימניות
זה מה שרשמתי שלא צריך להוסיף

אני קניתי את הדרגונפליי ב 3800 מאילת, אחריות 4 שנים מבוגבו

• הוסף לסימניות
לא רוצה להוציא שם רע אבל אני קניתי מיקסר באושר עד כשנותן האחריות אינו היבואן הרשמי והאחריות היתה שווה לפח.

• הוסף לסימניות
אין אחריות מהיבואן
יש אחריות מיבואן ספציפי
שככל הנראה והמסתבר לא יתן אחריות כל כך מקיפה כמו שבוגבו נותנת
ולו משום שבוגבו באמת מגזימים עם האחריות שלהם
והוא לא יחליף על כל שטות כמו שמבקשים מבוגבו
(לעניות דעתי)

• הוסף לסימניות
זה מה שרשמתי שלא צריך להוסיף

אני קניתי את הדרגונפליי ב 3800 מאילת, אחריות 4 שנים מבוגבו
איפה אפשר לקנות באילת?
צריך לנסוע עד שם?
איפה ניתן האחריות באילת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה