שימי לב שאין לך אחריות יצרןאושר עד מוכרת עכשיו עגלות בוגבו מכמה דגמים, וגם את הדגם המבוקש פוקס 5 במחיר של 2000 ש"ח פחות מהמחיר הממוצע,
כך שהפוקס 5 עולה כעת 3999 ש"ח
זה לא נכון, אני ראיתי את השלט על העגלהזה שטויות...
הם כתבו בפירוש שיש אחריות. זה אחריות מהיבואן.
למה אלף או אלפיים?נכון. זה מה שכתבתי אחריות מהיבואן.
ועם זה תתנו לי להוסיף: האחריות מהיצרן לא מצדיקה לשלם עוד אלפיים שקל וגם לא אלף כשבסך הכל מדובר על אותו מוצר בדיוק.
זה מה שרשמתי שלא צריך להוסיףנכון. זה מה שכתבתי אחריות מהיבואן.
ועם זה תתנו לי להוסיף: האחריות מהיצרן לא מצדיקה לשלם עוד אלפיים שקל וגם לא אלף כשבסך הכל מדובר על אותו מוצר בדיוק.
איפה באילת יש כה מחיר?שימי לב שאין לך אחריות יצרן
באילת את יכולה למצוא במחיר זהה( ואפילו נמוך יותר עם מבצעים)עם אחריות יצרן ל 4 שנים
בבייבילנד יש עכשיו ב4470איפה באילת יש כה מחיר?
זה יותר יקר.בבייבילנד יש עכשיו ב4470
יש את חנות רב קט ומוצציםאיפה באילת יש כה מחיר?
איפה אפשר לקנות באילת?זה מה שרשמתי שלא צריך להוסיף
אני קניתי את הדרגונפליי ב 3800 מאילת, אחריות 4 שנים מבוגבו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים