מה זה מחיר סטנדרטי? אפור נחשב צבע יפה בשבילך?היי
אני מחפסת (בשביל חברה ) עגלת בוגבו יד שניה במצב טוב ומחיר סטנדרטי בצבע יפה ( לא של בת ולא של בן)
מי שיודעת או מוכרת אני ישמח לשמוע פרטים
תודה.
לא יקר ולא ישןמה זה מחיר סטנדרטי? אפור נחשב צבע יפה בשבילך?
תכתבי לי לכאן בגימייללא יקר ולא ישן
זה סבבה אם יש אחר אז יותר טוב
תבדקי אם קבלת מיילתכתבי לי לכאן בגימייל
לייקי לי שקראת ואמחק
סורי אני דיי חדשהיש לי עגלת בוגבו בי 5 למכירה אמבטיה + טיולון, שלדה שחורה וגגון גינס
יכולה לפנות אלי בפרטי ckp3181...
הכתובת מייל שלי ckp3181 שטורדל גימייל . קום (אסור לפרסם מיילים)סורי אני דיי חדשה
איך עושים את זה?
אוקיי תודה שלחתי אני ישמח לתמונות ופרטיםהכתובת מייל שלי ckp3181 שטורדל גימייל . קום (אסור לפרסם מיילים)
מוכרת עגלת בוגבו בי 5 דגם קורל הנדירה והיפה!!!!היי
אני מחפסת (בשביל חברה ) עגלת בוגבו יד שניה במצב טוב ומחיר סטנדרטי בצבע יפה ( לא של בת ולא של בן)
תודה.
פרסמתי ביד 2 יש תמונותמוכרת עגלת בוגבו בי 5 דגם קורל הנדירה והיפה!!!!
גגון כתום אדום מתאים לבנים ובנות
אמבטיה וטיולון כולל כיסוי גשם
בקושי היתה בשימוש
שמורה מאוד
במצב מעולה!!!!
עדיין באחריות החברה
בבני ברק
מייל
racheli84994 שטרודל גי
אני גם מוכרת בוגבו בי 5 ב1600 שח. אמבטיה שחורה, טיולון עם ריפוד אפור וגם שחור, וגגון אפור. במצב מעולה, הייתה בשימוש מועט ממש. עברתי ליויו די מהר.היי
תודה.
למכירה עגלת בוגבו B5 במצב מעולהאני מחפסת (בשביל חברה ) עגלת בוגבו יד שניה במצב טוב ומחיר סטנדרטי בצבע יפה ( לא של בת ולא של בן)
אני מוכרת את העגלה שלנו, פוקס 5 עם גגון חול מדבר ואחריות מלאה של בוגבו.היי
תודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //