דרוש מידע עגלת בוגבו פוקס קאב, ב3850 שמפרסמים.

• הוסף לסימניות
מתעניינת על העגלה בכלל, ועל מה שמפרסמים בפרט- מניסיון.
איכות
משקל
קיפול
יציבות של האמבטיה (שכשמניחים בה את התינוק האמבטיה לא נוטה יחד עם הראש של התינוק.)
גודל של הגגון
נוחות וגובה של הטיולון והידית
גודל של הגלגלים.
אמינות של החברה
אחריות
מהירות משלוח
איזה צבעים יש במלאי.
מה המחיר בחנויות
בקיצור מידע- כמה שיותר

• הוסף לסימניות
איכות- מעולה
משקל- תשאלי את gpt
קיפול- האמבטיה לא מתקפלת
יציבות- יציבה מאדדד
גודל גגון- ענקקק ואפשר להשתמש רק בחצי ממנה ואם רוצים עוד פותחים את הרוכסן
טיולון עוד לא השתמשתי
גלגלים מעולים
יש 4 צבעים תחפשי בגוגל לא זוכרת איזה
אחריות תלוי מאיפה את קונה
בארץ אין את העגלה הזו בכלל- זה רק ייבוא מחול
אני קניתי ממישהי שמייבאת מבוגבו אנגליה ומכרה לי ב3500
נותנת אחריות של 3 שנים - שולחת לבוגבו אנגליה תמונה והם שולחים לה חלקי חילות וכאלה

• הוסף לסימניות
איכות- מעולה
משקל- תשאלי את gpt
קיפול- האמבטיה לא מתקפלת
יציבות- יציבה מאדדד
גודל גגון- ענקקק ואפשר להשתמש רק בחצי ממנה ואם רוצים עוד פותחים את הרוכסן
טיולון עוד לא השתמשתי
גלגלים מעולים
יש 4 צבעים תחפשי בגוגל לא זוכרת איזה
אחריות תלוי מאיפה את קונה
בארץ אין את העגלה הזו בכלל- זה רק ייבוא מחול
אני קניתי ממישהי שמייבאת מבוגבו אנגליה ומכרה לי ב3500
נותנת אחריות של 3 שנים - שולחת לבוגבו אנגליה תמונה והם שולחים לה חלקי חילות וכאלה
היא בומבה כמו הפוקס הקודמים, או גודל סביר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה