עגלת בוגבו קמיליון 3 או סילבר קרוס דגם Wayfarer

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם במחיר סביר וזול יחסית.
או יד שניה במצב מצוין לא משנה איזו עגלה.

• הוסף לסימניות
מנסיון תחפשי ותחפשי ביד2 בסוף תמצאי
אני קניתי שם סילבר קרוס במצב חדש מאד ב1500 שח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;1516848:
מנסיון תחפשי ותחפשי ביד2 בסוף תמצאי
אני קניתי שם סילבר קרוס במצב חדש מאד ב1500 שח

אני כל יום מחפשת כמה פעמים.
סילבר קרוס אין כמעט. ואת הדגם שאני רוצה אין בכלל.
והבוגאבו יש אבל לא צבעים שמתאימים לי.

• הוסף לסימניות
הסילבר קרוס וויפר הוא דגם חדש שלהם ולכן לא נראה לי שיש אותו מיד שניה
ביתי קנתה אותו עכשיו באשדוד במחיר מצוין
יש להשיג אותה במחיר טוב בבני בחנות " ניו בורן" ברחוב רוזובסקי
העגלה מאד נוחה ויציבה וכמובן יפהפיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליש;1516865:
הסילבר קרוס וויפר הוא דגם חדש שלהם ולכן לא נראה לי שיש אותו מיד שניה
ביתי קנתה אותו עכשיו באשדוד במחיר מצוין
יש להשיג אותה במחיר טוב בבני בחנות " ניו בורן" ברחוב רוזובסקי
העגלה מאד נוחה ויציבה וכמובן יפהפיה

תודה!
אני יודעת שזה דגם די חדש ולכן אני שואלת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה