זה נחשב זול?אני קניתי בשלבים באשדוד
בוגבו ביי 6 ב4700
כמה מהמשפחה שלנו קנו ביד 2, נראה לפעמים חדש לגמרי, ב2000-3000. עם כל השידרוגים של הבדים וכו'.לא יודעת אם לזה התכוונת
אבל ביד 2 לפעמים יש מציאות ממש
איך היא? באמת מוצלחת יותר מבי 5? יש כבר אופציה לבחירת צבעים שונים לגגון כמו הבי 5?אני קניתי בשלבים באשדוד
בוגבו ביי 6 ב4700
אין לי מושגזה נחשב זול?
זה נראה לי המחיר המלא לא?
הבד של הביי 6 שונה מבד של כל הבוגבובקניה מסוכן יש בדים קצת שונים. במיוחד האפור מלאנג' .
אני נהנת מאודאיך היא? באמת מוצלחת יותר מבי 5? יש כבר אופציה לבחירת צבעים שונים לגגון כמו הבי 5?
( פשוט עכשיו המחירים ירדו...) ואני גם מבררת עליה
יותר מוצלח או פחות? אני יותר מתחברת לבד צפוף או הנמתח. מאשר הבדים העבים והמחוספסים.הבד של הביי 6 שונה מבד של כל הבוגבו
איפה? יש מקום רק לבוגבוייםאני קניתי ביד 2 בוגבי 5 2700 ש"ח מצב כמו חדש ממש.
ממליצה לעקוב שם מתעדכן שם כל יום ממש.
איפה? יש מקום רק לבוגבויים?
אז הגגון של הקודם מתחבר על החדש?אני נהנת מאוד
לא היה לי את החמש אבל לגיסתי יש ומבחינת גובה זה ממש משמעותי בעיניי
אמרו לי שעוד צבעים של גגונים יגיעו במרץ
אני קנתי גגון של ביי 5 כי רציתי צבע קצת מענין
כמה מהמשפחה שלנו קנו ביד 2, נראה לפעמים חדש לגמרי, ב2000-3000. עם כל השידרוגים של הבדים וכו'.
כןאז הגגון של הקודם מתחבר על החדש?
לדעתי עומד יותר יפהיותר מוצלח או פחות? אני יותר מתחברת לבד צפוף או הנמתח. מאשר הבדים העבים והמחוספסים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים