עגלת בוגה בי

• הוסף לסימניות
מי מכיר מנסיון ויודע איך היא ? בנסיעות וגם איך היא לתינוק בגלל שאין לה אמבטיה?

• הוסף לסימניות
הרגע כתבתי באשכול הסמוך חו"ד עליה.

מרוצה מאד ממנה, ממליצה

• הוסף לסימניות
בוגבו בי
אני מרוצה ממנה מאוד.
קלה מאוד, ורזה מאוד:D, עוברת במעט בכל מעבר.
נוסעת מדהים וגם יפה.

חיסרון משמעותי, נמוכה להחריד.
זה אומר שהדייר שלה חשוף לטיפולי קודמיו.
אני פתרתי את זה ע"י שבבית תמיד השארתי בעריסה ולא בעגלה, בשעות המועדות.

• הוסף לסימניות
יש לה שק שינה מעולה בתור אמבטיה. רך מפנק כיפי.
כלומר, בתור אמבטיה הוא ממש הספיק לי
וכעת, כשהוא מאוחסן, אני ממש מעדיפה אותו בתור שק שינה ולא כאמבטיה מסורבלת.

אגב, יש מידי פעם להשיג שק שינה מכותנה ולא עם ריפוד פליז.
כי לתינוק קייצי זה קצת מיותר.
על אף שגם עם זה הסתדרתי.

• הוסף לסימניות
נוחה ,נוחה אם כי נמוכה.
דבר אחד מעיק בה היא לא מצליחה בשום אופן לדלג על מהמורות.אם יש על המדרכה איזו בליטה או מעט הגבהה יש צורך להטות את העגלה לאחור כמו בצליחת מדרגה.

• הוסף לסימניות
עגלה מדהימה אם כי לי יש את הדגם הראשון.
מסכימה מאוד עם bekki זה החסרון היחיד מבחינתי כל השאר לא נתקלתי

יעל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה