עגלת ביבה דגם ביבו

• הוסף לסימניות
מי מכירה ויש לה נסיון?
תודה למתייחסים.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על ביבה מאחת שהיה לה את זה והיא נשברה

לא יודעת פרטים נוספים ולכל עגלה זה יכול לקרות.

• הוסף לסימניות
תוכלי לומר לי מה נשבר בה?

• הוסף לסימניות
היה לי ביבה היפי
אכלתי מרורים עד שהחברה זיכתה אותי במחירה המלא.
לא יודעת לגבי ביבה בובו היא נראית יותר טוב מהיפי.. אך אני לא יודעת מה לו מר לך עליה דווקא אחת באזור שלי די סוחבת איתה.. כבר שנתיים. אך לא שאלתי אותה אם הי מרוצה
מה שהייתי ממליצה לך בפה מלא זה עגלה קצת יותר יקרה.. אבל שווה כל שקל!!!
מאמס אנד פאפאס. שמעת עליהם?
עיצובים מהממים.. מצ"ב קישור
לי יש את הסולה
מרוצה עד לשמים מהשרות. (שירות ישירות מול החברה ולא דרך החנות...)
ואתה לקחתי במקום הביבה... שווה. מומלץ.

קבצים מצורפים

• %D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA+%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%94.html
    KB 35.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יש את זה לאחותי את הדגם ביבו
אמנם לא הרבה זמן אבל היא מאד נהנת
חוץ מזה שהיא כבדה קצת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 390;904218:
היה לי ביבה היפי
אכלתי מרורים עד שהחברה זיכתה אותי במחירה המלא.
לא יודעת לגבי ביבה בובו היא נראית יותר טוב מהיפי.. אך אני לא יודעת מה לו מר לך עליה דווקא אחת באזור שלי די סוחבת איתה.. כבר שנתיים. אך לא שאלתי אותה אם הי מרוצה
מה שהייתי ממליצה לך בפה מלא זה עגלה קצת יותר יקרה.. אבל שווה כל שקל!!!
מאמס אנד פאפאס. שמעת עליהם?
עיצובים מהממים.. מצ"ב קישור
לי יש את הסולה
מרוצה עד לשמים מהשרות. (שירות ישירות מול החברה ולא דרך החנות...)
ואתה לקחתי במקום הביבה... שווה. מומלץ.

תודה על התגובה!
ראיתי את הביבו באתר של יד שניה וחיצונית היא ממש יפה. לכן התעניינתי עליה.
נראה אולי מישו מוכר סולה או ממה פפא יד שניה במצב מצוין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה