עגלת ביבי ג'וגר עלית

• הוסף לסימניות
מי שמעונין בעגלה זו במחיר מציאה כולל תוספות צבע ירוק מהמם:
בהזדמנות ליצור קשר בדחיפות באישי
עגלה מדהימה שעולה 2500 בחנויות עם גלגלי אויר קיפול ביד אחת ידית מתכווננת
פאוצ' מיוחד לדברים ליד הידית
ועוד.
מחיר מציאה לפנות באישי

קבצים מצורפים

• picture_1368.jpg
    KB 39.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מה המחיר?

• הוסף לסימניות
במה היא יותר טובה מדגם מיני?

• הוסף לסימניות
גלגלי אויר ידית מתכווננת נסיעה חלקה יותר ונוחה היא נחשבת מפוארת יותר וגם עולה הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
וכמה שוקלת?

• הוסף לסימניות
עגלת תינוק בייבי ג`וגר מדגם עילית נחשבת כיום לעגלה המפוארת בעולם! וזאת למה?
כמו מכוניות בדיוק, יש עגלות שרק נוסעות..ויש עגלה אחת שמפנקת את המשפחה ועושה את החיים יפים וקלים. זו היא BABY JOGGER ELITE

עגלת תינוק בייבי ג`וגר מדגם עילית היא בהחלט שיא הפאר והטכנולוגיה של עגלות בעולם בכלל ובין דגמי בייבי ג`וגר בפרט. השילוב של טכנולוגיה ויוקרה אינו מקרי. מהנדסי ומעצבי בייבי ג`וגר עמלו ופתחו את העגלה שהיא חלומה של כל אמא. שילוב אמיתי בין עיצוב ומראה אופנתי ויוקרתי לבין טכנולוגיה פרקטית וידידותית למשתמש.

רק לחברת בייבי ג`וגר השילוב של 4 אלמנטים בלעדיים שעושים את ההבדל בין שאר העגלות בשוק: פטנט הקיפול המהפכני "קוויק פולד", גגון תלת שלבי, התאמה לשימוש מגיל לידה (עם או בלי אמבטיה) ושם. כן, גם השם לא פחות חשוב.

שם העגלהBaby Jogger city Eliteשם יצרןbaby joggerאתר היצרןwww.babyjogger.com/שם היבואןבייבי ג'וגר ישראלמחיר רשמי4300 ₪משקלים

משקל העגלה עם טיולון12.100 ק"גמשקל האמבטיה3.4 ק"גמידות

אורךרוחבגובהבשימוש108 ס"מ70 ס"מ90 ס"ממידות קיפול עם טיולון84 ס"מ70 ס"מ41 ס"ממידות המושב25 ס"מ30 ס"מ60 ס"ממידות הסל35 ס"מ32 ס"מ15 ס"ממידות אמבטיה - פנימי76 ס"מ30 ס"מ28 ס"ממידות אמבטיה - חיצוני85 ס"מ44 ס"מ28 ס"מגלגלים

מספר גלגלים3סוג גלגליםגומי מוקצףקוטר גלגלים קדמיים30 ס"מקוטר גלגלים אחוריים30 ס"מגלגלים מתפרקיםכןזויות

זווית שכיבה בטיולון120-170 מעלותזווית שכיבה באמבטיה170 מעלותתכונות נוספות

מושב מתהפךלאידית עם גובה משתנהכןטווח גובה הידית90-114 ס"ממספר מצבי שכיבהאין סוףמספר מצבי תמיכה לרגליים2קיפולאקורדיוןקיפול ביד אחתכןנעילה אוטומטית בקיפוללאעומדת כמקופלתלאאמבטיה כלולהכןסלקל תואםלאסלקל כלוללארתמות בטיחות באמבטיהלא

• הוסף לסימניות
יש לי אותה כמה שנים, נוסעת מדהים, לא מרגישים שמובילים משהו. יש תקופות שאני מחברת לה כסא שנשלף לילד גדול יותר ולכן בכלל קניתי אותה.
אבל היא רחבההההה, וכבדהההה... ואם אין מעלית וגרים גבוה, אין מצב להעלות אותה כל פעם מדרגות.
אם לא היה לי מעלית לא הייתי שורדת איתה בשימוש יומיומי.
לרוץ איתה ברחובות (לא צפופים מידי..) זה כיף ומתגלגל.והיא מתקפלת ביד אחת. בתוך הבית בין חדרים קצת צפוף איתה ומסורבל..
חסרון קטן, שאין שםן מצב ישיבה, הכי יושב זה120 מעלות, ואם הילד רוצה ממשל שבת זקוף אין לו משענת.

• הוסף לסימניות
חסרון של זוית ישיבה -קיים ב 90% מהעגלות הטיולונים. לא רק בבייבי גוגר.
אוף.

• הוסף לסימניות
החסרון הזה בכל הדגמים של ביבי ג'וגר ככה הסבירו לי בחנות.
כי זה הגיזרה של העגלה. אבל הראו לי שיש אפשרות לדחוף עוד קצת ולתפוס איכשהוא אם מאד חשוב לי.

• הוסף לסימניות
הקודם זוכה! כל העגלה עם האביזרים עלוה באזור 4000! נמכרת במחיר מיוחד!

• הוסף לסימניות
נו, מה המחיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה