התייעצות עגלת בייבי בוס

• הוסף לסימניות
הדגם החדש פנתרה 3 עולה 4,000 עור זה תוספת של 300 ש"ח

• הוסף לסימניות
הי מישהי יודעת איך מפרקים את הבדים של הטיולון לצורך כביסה?

• הוסף לסימניות
הי מישהי יודעת איך מפרקים את הבדים של הטיולון לצורך כביסה?
באיזה דגם?

לי יש טייגר.
די קשה להסביר במילים בלי להראות פיזית, אבל אנסה.
הריפוד מחובר לשלדה על ידי חלקי פלסטיק קטנים שנכנסים לחורים קטנים בשלדה.
צריך לדחוף כל חלק-פלסטיק כזה מהצד של הריפוד כך שייצא דרך החור שלו-עצמו, ואז לסובב אותו קצת כדי שיצליח לעבור בחזרה דרך אותו חור.
סימנתי בצבע ורוד את המיקום של חלקי הפלסטיק הקטנים האלו (יש עוד כאלה בעוד מקומות כמובן)

1754258562054.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה! עזרת לי מאד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני גם מרוצה ממנה
שימשה לי בינתיים ילד אחד
יש לי דגם יגואר
עכשיו אני רוצה להחליף את הצבע של הריפוד
ואמרו לי בחנות שקניתי שכבר לא מייצרים ריפוד לדגם יגואר
יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
יש ריפוד דרך היבואן. תלוי בצבע.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת להגיד לי איך מסירים את הבד שמסביב לאמבטיה?
הוא תקוע סביב הגגון...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
היי בדיוק אתמול הוצאתי גם את הבד של האמבטיה שלי
וזה היה פשוט ריצרץ כנראה תלוי בדגם,
ממליצה לנסות לחפש בהוראות
ועוד יותר פשוט - לחפש את החיבורים,
עוד משהו שאני אוהבת בעגלה הזאת שהיא נורה קלה לתיפעול

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה