דרוש מידע עגלת דונה - איפה בחו"ל?

• הוסף לסימניות
כי אני קבלתי הצעה מאיזה חברה ב250 $ עם משלוח מבריטניה
הגיוני
אני מצרף את המייל של החברה buyitdireck.co.uk שטרודל וכו'

• הוסף לסימניות
כי אני קבלתי הצעה מאיזה חברה ב250 $ עם משלוח מבריטניה
הגיוני
אני מצרף את המייל של החברה buyitdireck.co.uk שטרודל וכו'
כתבו באשכול מקביל שזה נוכלות.
אמנם יש אתר רשמי עם שם דומה, אבל הנוכל סתם תופס טרמפ. שימי לב שזה עם טעות כתיב לעומת האתר המוכר, וסיומת של גימייל...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת איפה אפשר להשיג לא משנה איפה בארץ או בעולם עגלת דונה גולד תודה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני רכשתי מהאתר
direct4baby
וזה לאחר שעשיתי בדיקה מול כמה וכמה אתרים בUK
שם היה הכי זול

• הוסף לסימניות
היי
מישי שמעה/ מכירה על הדגם doona x?
זה כולל מצב שכיבה גם, ומעניין אותי אם יש מצב להשיג אותה כאן בארץ או שכעת היא משווקת רק בחו"ל?
במידה וכן, יש איזה אתר שניתן להשיג אותה?
תודה

• הוסף לסימניות
י
היי
מישי שמעה/ מכירה על הדגם doona x?
זה כולל מצב שכיבה גם, ומעניין אותי אם יש מצב להשיג אותה כאן בארץ או שכעת היא משווקת רק בחו"ל?
במידה וכן, יש איזה אתר שניתן להשיג אותה?
תודה
מגיע לארץ בסוף יוני לשילב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה