מידע שימושי עגלת דונה באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי באלי אבל אני מחפשת משהי שהזמינה הזמנת?
לכן לא הגבתי עד עכשו
כי רק ראיתי שם אבל אל ראיתי המלצות או משהו
הגבתי לזה שאמר שייצור בלעדי של שילב

• הוסף לסימניות
לא הזמנתי אותה
אבל הזמנתי בעבר יויה חיקוי של יויו מעלי אקספרס
התחיל מיד להתפרק אחרי 4 חודשים הלך סופית
אני לא הייתי ממליצה לקנות שם עגלות

• הוסף לסימניות
שאלה קשורה -
איך זה מבחינת מכס? המכס הוא על המחיר של המוצר או על המחיר כולל משלוח?

• הוסף לסימניות
גם לפי מה שאני רואה המחירים + משלוח כבר ממש יקר.
לדעתי עדיף להשקיע ולקנות את של שילב.
אני ממש מרוצה וממליצה, אחת הקניות הכי מוצלחות שלי...

• הוסף לסימניות
באתר זה עולה כ 1150 ש''ח (כולל משלוח)
כמה זה עולה בארץ?

• הוסף לסימניות
רוצה לציין נקודה, שלדעתי, חשובה.

בד"כ מי שקונה את הדונה משתמש בה כסלקל לרכב. במקרה כזה, חשוב לשים לב שלחיקוי הזה אין מבחני בטיחות של סלקל, ובטח לא סטנדרטים אמריקאים או אירופאים.

אני חושבת שבשביל בטיחות התינוק בנסיעה כדאי להשקיע במוצר יותר בטיחותי, גם אם הוא יותר יקר.

• הוסף לסימניות
לא הזמנתי אותה
אבל הזמנתי בעבר יויה חיקוי של יויו מעלי אקספרס
התחיל מיד להתפרק אחרי 4 חודשים הלך סופית
אני לא הייתי ממליצה לקנות שם עגלות
אני הזמנתי גם לפני ארבע שנים יויה והחזיק לי עד עצם היום הזה.... חרשתי על זה ואני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות עגלת דונה Doona יד שניה.
ליצור קשר בפרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה