- הוסף לסימניות
כרטיס של הסתדרות המוריםמה זה כרטיס אשמורת?
כרטיס של הסתדרות המוריםמה זה כרטיס אשמורת?
??אני חושבת שאני מעדייפה את הדונה I
אפילו אתמול עברתי לשילב והמוכר אמר לי שלא כדאי לקנות את החדשה בכלל כי אנשים חוזרים איתה המון עם מלא בעיות
ועדיף ללכת על הדונה I
מה זה כרטיס אשמורת?
כי לי הדונה I יוצא 1923
איך אפשר להוריד עוד?
אני לא הזמנתי מהם עגלה,משהיא יודעת כמה זמן לוקח המשלוח של שילב
תוך כמה ימים הוא יכול להגיע לירושלים?
אני הזמנתי לבני ברק והגיע תוך 4/5 ימים.משהיא יודעת כמה זמן לוקח המשלוח של שילב
תוך כמה ימים הוא יכול להגיע לירושלים?
של שניהם..ומי מביניהם יותר מומלצת?איזה דונה?
דונה I
או דונה X?
.מה ההבדל בין הדונה l לדונה x?
מה ההבדל בין הדונה l לדונה x?
קצת תעברו על האשכולות בנושא ותיראו,של שניהם..ומי מביניהם יותר מומלצת?
הציטוטים שהבאת לא מחדשים משהו מעבר למה שכבר נכתב כאן,נראה לי עדיף הדונה I שהיא גם נשכבת קצת יחסית לדונה +
אלא אם כן ממש רוצים תחליף לעגלה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים