- הוסף לסימניות
הכרית שמחוברת לעגלה א''א להורידעוקבת אחרי התשובה![]()
התכוונתי לכרית הנוספת
וגם לאחר שהורדתי זה הספיק עד 6 חודשים אח''כ נהיה לו ממש קטן
ועברנו לטיולון
הכרית שמחוברת לעגלה א''א להורידעוקבת אחרי התשובה![]()
כמו שכבר כתבתי בבוקרהכרית שמחוברת לעגלה א''א להוריד
התכוונתי לכרית הנוספת
וגם לאחר שהורדתי זה הספיק עד 6 חודשים אח''כ נהיה לו ממש קטן
ועברנו לטיולון
זה נכון גם למי שקנה לפני 3 חודשים?כמו שכבר כתבתי בבוקר
אני קניתי את הדונה לפני 8 חודשים
זה הגיע עם כרית מובנית ועל זה כרית קטנה שמתאימה בערך עד גיל חודש וניתן להסרה
עכשיו בשילב מי שקנה אצלם הם נותנים כרית נוספת שמחליפה את הכרית המובנית
ואז זה מתאים גם לגיל שנה +
יצרתי קשר עם השירות לקוחות הם הזמינו לי את הכרית
מגיע תוך שבוע לסניף שאני ביקשתי
קיבלתי הודעה מהם שהגיע
עדין לא אספתי את הכרית
בשרות לקוחות אמרו לי שזה שרות שלהם חינם לכל מי שלא קיבל כרית נוספתזה נכון גם למי שקנה לפני 3 חודשים?
זה בתוספת תשלום?כמו שכבר כתבתי בבוקר
אני קניתי את הדונה לפני 8 חודשים
זה הגיע עם כרית מובנית ועל זה כרית קטנה שמתאימה בערך עד גיל חודש וניתן להסרה
עכשיו בשילב מי שקנה אצלם הם נותנים כרית נוספת שמחליפה את הכרית המובנית
ואז זה מתאים גם לגיל שנה +
יצרתי קשר עם השירות לקוחות הם הזמינו לי את הכרית
מגיע תוך שבוע לסניף שאני ביקשתי
קיבלתי הודעה מהם שהגיע
עדין לא אספתי
לא צריך לשלםזה בתוספת תשלום?
ומה המספר שלהם?
תודה
מה המספר שלהםדברי עם השרות לקוחות של שילב
03-5775111מה המספר שלהם
תודה רבה!03-5775111
איך עושים את ההחלפה של הכריות זה מסובך?תודה רבה!
התקשרתי אליהם ושולחים לי לסניף הקרוב כרית מתאימה!
איך באמת.?איך עושים את ההחלפה של הכריות זה מסובך?
הראש ישען על פלסטיק , קלקר כזה.בתחילה בעיה היתה שלא יכלו להוריד את הכרית בכלל, אבל אם אפשר להוריד כדי להחליף אז למה לא להשאר בלי כרית בכלל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //