- הוסף לסימניות
לא מתאימהמישהו יודע אם האיזופיקס של הדונה הישנה מתאים גם לחדשה?
לא מתאימהמישהו יודע אם האיזופיקס של הדונה הישנה מתאים גם לחדשה?
אין לי ניסיון אישי, אבל אתמול ראיתי תינוק בן 9 חודשים (שמנמן)אשמח לדעת מנסיון
עד איזה גיל מתאימה הדונה X החדשה?
יש מצב לעזרה איך קונים בזול?טוב
בקיצור
היה אתמול מבצע באתר של שילב 10% הנחה
ביחד עם הכרטיס של תמורה
יצא לי דונה X
2030 ש"ח!!!
תודה לכל העוזרים!
את צריכה מישהי עם כרטיס של מועדון שלך/ארגון המוריםיש מצב לעזרה איך קונים בזול?
ה300 ש"ח הכוונה ליומלדת?את צריכה מישהי עם כרטיס של מועדון שלך/ארגון המורים
או מישהי שיש לה חודש יום הולדת ומוכנה לתת לך את ההטבה
שימי לב שזה הנחה רק של 300 שח
כן, 300 זה הנחת יום הולדת של 30% עד 1000ה300 ש"ח הכוונה ליומלדת?
אפשר הנחות של ני הנ"ל יחד?
והאם יש צפי להנחה בשילב על האתר? לחכות?..
הכונה לחבר מועדון של פוקס וכדו'?כן, 300 זה הנחת יום הולדת של 30% עד 1000
אין לי מושג אם אפשר להשתמש עם שניהם
לכאורה לא
בגלל שלהטבת יום הולדת חובה לשלם עם האשראי של dream card והמועדון שלך וכו זה גם סוג של
כן אבל צריך את האשראי, לא מספיק מועדוןהכונה לחבר מועדון של פוקס וכדו'?
כי בפוקס מקבלים יומולדת גם בלי אשראיכן אבל צריך את האשראי, לא מספיק מועדון
נכוןכי בפוקס מקבלים יומולדת גם בלי אשראי
אפשר לחבר ברכב עם החגורה של הרכב, לא חייבים את הבסיס.מחפשת לקנות דונה במצב חדש ממש!
וגם האם חייב את הבסיס לרכב או אפשר לחבר לרכב בלי?
באתר יוצא קצת יותר זול, לא מספיק בשביל שמשתלם לשלם על משלוח וכומישהי ניסתה לקנות את החיקוי בטימו?
וכמה יוצא אם אני מזמינה באתר של דונה
כי כתוב לי מחיר של פאונד
אני אשמח יש לי מועדון,אם מישהי מחפשת
יש לי החודש הטבת יום הולדת ואני לא משתמשת עם זה
איפה את גרה?אני אשמח יש לי מועדון,
איך עובד עם שתיהם יחד?
רציתי לקנות באתר,איפה את גרה?
כי כדי להשתמש בהטבות יום הולדת צריך לשלם עם האשראי שלי
אם יש לך מועדון אז לדעתי שווה לך לקנות לבד ולצבור את הנקודות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים