חברה שלי מוכרת ב2000מחפשת לקנות יש מישהי שמוכרת את הדונה x ??
אבל בכל אופן את יכולה לבקש ממנה תמונה מייל שלה איזה צבע יש לה? איפה היא גרה?חברה שלי מוכרת ב2000
בשימוש 3.5 חודשים
מעניין אותך?האמת שאני מחפשת קצת בפחות אם זה היה כבר בשימוש
כחולאבל בכל אופן את יכולה לבקש ממנה תמונה מייל שלה איזה צבע יש לה? איפה היא גרה?
כמו בכל העגלות, אפשר לשים מתלהשאלה על הדונה - איפה מאחסנים שם שקית? תולים עם מתלה על הידית? זה הורס את העגלה?
דרך מישהי שעעובדת בצבא (כגון תיכנות וכו'),יש עוד אופציה להשיג הנחה אם אין לי את הכרטיס של מקס? ואין לי מועדון?
לעשות מועדון. זה מאוד משתלם ומקבלים 450 ש"ח מתנה, 30% ביום הולדת 15% צבירת נקודות ועוד...יש עוד אופציה להשיג הנחה אם אין לי את הכרטיס של מקס? ואין לי מועדון?
דרך כרטיס תמורה של הסתדרות המוריםיש עוד אופציה להשיג הנחה אם אין לי את הכרטיס של מקס? ואין לי מועדון?
מדובר על דונה X הדגם הנשכבמה זה עגלת דונה הדגם החדש והאם זה שווה? תודה
לי יש רכב ג"כ ואת הדונה X את העגלה השניה עד היום לא קניתי...מקפיצה
אני לפני לידה ראשונה בעזרת השם
ויש לנו רכב השאלה עד כמה והאם זה שימושי
כאילו אז מתי משתמשים בעגלה הרגילה
והאם הדונה X שווה את המחיר
כי את הדגם הפשוט יותר אפשר למצוא ביד 2 ברבע מחיר
ובנוסף עד איזה גיל זה מתאים מקסימום בתור סל קל לרכב
אשמח למידע בהקדם
תודהר בה
אצלי עם יד אחת,קניתי את הדונה X-
אשמח אם מי שיש לה תכתוב אם גם אצלה בשביל לשנו את המצב משכיבה לישיבה ולהיפך צריך להפעיל כח עם 2 ידיים,
וכן אם אי אפשר לעשות זאת כשהתינוק בתוך העגלה.
רוצה לדעת אם זה רק תקלה אצלי, או שככה זה.
עם הכרית של הניו בורן בפנים גם הצלחת עם יד אחת ועם התינוקת?אצלי עם יד אחת,
ואין שום בעיה שהתינוקת בפנים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים