דרוש מידע עגלת דונה

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין דונה+ לדונה I ואם מישהו יודע על דונה X אם זה טוב

• הוסף לסימניות
דונה X - יש לה אופציה לשכיבה
וגג ארוך יותר באופן משמעותי

• הוסף לסימניות
יש על זה אשכול מלא.
את יכולה להסתכל

• הוסף לסימניות
דונה פלוס זה הדגם היותר ישן אין לה את המושב של הניו בורן (זה משמעותי מאדדדדד) אין לה כיסוי מעור לידית מה שבדונה I את מקבלת מלכתכילה
לדעתי הדונה I יותר יפה אבל זה לא משמעותי... הם ממשו דומות חוץ ממה שציינתי
הדונה X היא אחרת לגמרי גם בעיצוב שלה וגם בזה שהיא יותר נשכבת (לא עד הסוף כמובן אבל יותר נוטה מהדונות הקודמות.
לי יש את הדונה I ואני ממש מרוצה במיוחד שזו לא עגלה יחידה ואני משתמשת בה לרכב אין לי כל כך עניין בדונה הנשכבת כי זה לא משמעותי כ"כ ולא היה בא לי לשלם עליה עוד 900 ש"ח. אולי אם התכנון הוא לעגלה יחידה אז הדונה X שווה יותר לא יודעת...

• הוסף לסימניות
למכירה דונה X חדשה ארוזה עדיין בקרטון בצבע שחור
e7188894 :) gmail.com

• הוסף לסימניות
כן רלוונטי זה חדש באריזה לא נפתח בכלל ב 2,750

• הוסף לסימניות
עגלת דונה פלוס במצב מצוין !!! כולל כרית ניו בורן. תוקף עד מרץ 2029 נמכרת עקב חוסר שימוש (שימשה כעגלה שניה)
20251018_221806.jpg
20251018_221625.jpg
20251018_221918.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה