- הוסף לסימניות
יותר קטן מהיויו?יש לו מושב ממש קטן. ממש לא נח לילד גדול
יותר קטן מהיויו?יש לו מושב ממש קטן. ממש לא נח לילד גדול
אין לי את היויו אז אין לי מושג.יותר קטן מהיויו?
לא 90 מעלות אבל יחסית ישיבה זקופה (אולי 75-80 מעלות)@ה' תודה!! @שולינקו @גינצלה
ומי שקנה סייבקס ביזי,
אני מחפשת טיולון עם ישיבה כמה שיותר זקופה,
מכרתי מסיבה זו את היויו, בסרטון הרשמי של סייבקס נראה שזוית הישיבה שלה נוטה לאחור.
לאיזה זוית ישיבה מקסימלית היא מגיעה? תודה רבה!
לדעתי לא קייםמישהי מכירה אולי טיולון שאפשר לחבר לו כיסא בטיחות (עם מתאמים או משהו כזה)?
פשוט עד עכשיו היו לי מתאמים לסלקל וזה היה מאוד נוח, ועכשיו צריכה לעבור עגלה וגם סלקל...
תודה! אני בכל זאת מחפשת כי צריכה את העגלה להבא בתור בעז"ה..לדעתי לא קיים
הטיולון הרבה יותר קטן וקומפקטי
את יכולה להשאר עם העגלה הרגילה והסלקל...
טיולון של גואי שמגיע עם מתאמים לסלקל.מישהי מכירה אולי טיולון שאפשר לחבר לו כיסא בטיחות (עם מתאמים או משהו כזה)?
פשוט עד עכשיו היו לי מתאמים לסלקל וזה היה מאוד נוח, ועכשיו צריכה לעבור עגלה וגם סלקל...
וואו נשמע מצוין! תודה רבה!!!טיולון של גואי שמגיע עם מתאמים לסלקל.
![]()
יש לו מאריך רגליים.יש לו מושב ממש קטן. ממש לא נח לילד גדול
אם עדיין רלוונטי לך גם הטיולון של סייבקס ביזי שהומלץ כאן רבות מתחבר עם מתאמים לסלקל. כך קראתי באתר שלהם.תודה! אני בכל זאת מחפשת כי צריכה את העגלה להבא בתור בעז"ה..
אני מחפשת טיולון איכותי עם ישיבה זקופה וגגון רחב. אשמח לדעת מה יצא לך@ה' תודה!! @שולינקו @גינצלה
ומי שקנה סייבקס ביזי,
מכרתי מסיבה זו את היויו, בסרטון הרשמי של סייבקס נראה שזוית הישיבה שלה נוטה לאחור.
מחפשת מידע רלוונטי.מישהי מכירה עגלת טיולון של חברת BEBE? (דגם ACE)
שמעתי שהיא חזקה, טובה, נוחה ויציבה.
מישהי יכולה להמליץ?
תודה רבה
הגבתי לךגם
אני מחפשת טיולון איכותי עם ישיבה זקופה וגגון רחב. אשמח לדעת מה יצא לך
בדגם קויה יש ישיבה של 90 מעלות@ה' תודה!! @שולינקו @גינצלה
ומי שקנה סייבקס ביזי,
לסייבקס יש לכל הטיולונים מתאמים וסלקלים,מישהי מכירה אולי טיולון שאפשר לחבר לו כיסא בטיחות (עם מתאמים או משהו כזה)?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //