דרוש מידע עגלת יויה - מומלץ?

• הוסף לסימניות
מישהו מוכר בארץ כולל ניו בורן ב1300 ש"ח
שווה?

• הוסף לסימניות
זה לא על יויה. זה חיקוי אחר (יש שמונת אלפים כאלה בערך..).

לגבי יויה - יש לי אותה ארבע שנים.
קניתי אותה בזמנו ב380 ש"ח כולל המשלוח עד הבית.
עכשיו היא עולה הרבה יותר.
בנוסף, רכשתי בנפרד גם מזרון ממש איכותי שעלה לי כמעט כמו העגלה (ברצינות) כי המשטח שלה קשיח מדי.

קניתי אותה בתור טיולון קליל בנוסף לעגלה הרצינית שיש לי.
לא הייתי ממליצה לקנות אותה לתינוק קטן... היא לא הדבר הכי איכותי שקיים.
חוץ מזה במחיר הזה את כבר יכולה למצוא דברים יותר טובים.
אני מתחילה להשתמש בה רק מגילאי שנה ומעלה.
בכל אופן היא מחזיקה ממש יפה כבר ארבע שנים בשימוש מאסיבי מאוד ועם שני ילדים על העגלה לא מעט פעמים..
יש לה שכיבה מלאה (ואפילו יותר משום מה), מתקפלת ממש בקלות, קומפקטית וקלה, נוסעת יפה מאוד.
יש לה חיסרון שהיא לא כ"כ יציבה אם תולים עליה דברים כבדים - אז לא לעשות את זה.
חוץ מזה - אחלה.

אבל שוב, אני קניתי אותה ב380. זו הייתה עסקה משתלמת ביותר.
היא כבר לא עולה ככה מזמן, אז אולי שווה לשקול מחדש את המחיר והתמורה ולחפש משהו מתאים יותר.
במיוחד לניו בורן.
לשיקולך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה