מידע שימושי עגלת יויו 2 בייביזון

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שקנה את הדגם של יויו החדש-זה שקונים אותו עם אמבטיה אמיתי ולא ערכת ניו בורן,
מעלות, חסרונות,
ובאופן כללי-האם מומלץ ושווה את הכסף?
תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
אני קניתי רק טיולון ב 2100 ש"ח.
לא אוהבת את הרעיון שאין לה שכיבה מלאה, אין איפה להניח את הרגליים ובשביל תינוק שמתחיל להתיישב אין את הקשת מקדימה (אפשר להוסיף כל דבר, אבל זה ממש מייקר את העגלה..
המעלות- עגלה קלה(לא תמיד זה מעלה, אם את שמה מאחורה כמה שקיות על מתלה היא עלולה ליפול)
בקיצור הטיולון לבד לא שווה את המחיר.
אמבטיה לא ניסיתי...

• הוסף לסימניות
זה המחיר בשילב ששם תמיד הכי יקר אז זה לא קלאסי, אתמול ראיתי שבתינוקי זה עולה 3330
ואחת אמרה פה שבניובורן בב"ב זה עלה לה 2900 אמבטיה וטיולון יחד

• הוסף לסימניות
נכון. אני קניתי. ומרוצה.
איפה בבני ברק קנית במחיר כזה והאם מדובר ביויו2+אמבטיה?
בנוסף, את מרוצה ממנה? איך האמבטיה והיציבות?

• הוסף לסימניות
קניתי אותה לפני כשמונה חודשים כמעט.
עברתי כבר לטיולון.
הייתי מאוד מאוד מרוצה ממה.
היה נח לתינוק לישון בה לילות - זה היה העריסה שלו. .
עליתי איתה מדרגות. כי אני גרה בבנין בלי מעלית.
הכל מושלם.
קניתי אותה בניו בורן ברח' האדמור מגור.
כן במחיר הזה קניתי את הטיולון והאמבטיה.
לדעתי היה שווה כל שקל. והייתי קונה אותה גם במחיר יקר יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה