עגלת מקלרן לעומת סייבקס

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה טיולון כבד יותר?
מה רץ מהר יותר?
אשמח לשמוע חוו"ד מבעלי נסיון,
תודה מראש

• הוסף לסימניות
גם במקלרן וגם בסייבקס יש דגמים עם גלגלים גדולים (יחסית) ויש עם קטנים .
מטבע הדברים הגלגלים הגדולים נוסעים יותר בקלות.
את משלמת על זה בהתאם

• הוסף לסימניות
ברהיטי אור אמרו לי שאין מה להשוות.
סייבקס מגיעות הרבה יותר לתיקונים.
המוכר אמר לי כך: "תקני מקלרן. אצלי או לא אצלי, זה לא משנה, אבל מקלרן".

• הוסף לסימניות
ובמשקל היא לא כבדה מאוד?

• הוסף לסימניות
לי יש עגלת מקלרן דגם קוואסט (אין מצב שכיבה לגמרי) והגלגלים קטנים
לאחותי יש סייבקס עם גלגלים גדולים.
אחרי שנתיים וחצי ששתיהם בשימוש- העגלה שלי נוסעת חלק ושל אחותי לא בדיוק...
מבחינת משקל- הדגם שלי הרבה יותר קל מהסייבקס (נידמה לי טופז)

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
סייבקס זה מעין חקוי של מקלרן, לא?

בכל מקרה, קשה להאמין שסייבקס יכולה להתחרות במקלרן בת העשרות שנים! לא?

• הוסף לסימניות
יש לי סייבקס כבר שלוש וחצי שנים, אני מרוצה מאד מהנסיעה שלה, היא מתכבסת מעולה במכונת כביסה ונראית מאד יפה, הבעיה הגדולה של הסייבקס זה בגגון, הקשתות הפנימיות מפלסטיק שנשבר מאד,
אגב פטנט שלנו למי שכבר יש סייבקס עם גגון שבור-אני חתכתי חתך קטן בבד במקום השבר, השחלתי עיפרון קטן, אפשק כל מקל אפילו של ארטיק, ופשוט לתפוס עם אזיקונים את שתי חלקי השבר אל המקל, פטר לי את הבעיה,
יש גפ בעיה בדגם החדש יותר בידיות הגומי מתקלף נורא,
בכל אופן לגבי הנסיעה-חלקה וכייפית גם אחרי שלוש וחצי שנים על הכביש...

• הוסף לסימניות
מצחיק, מקלרן היא מותג עולמי עם מוניטין של שנים. סייבקס היא בסה"כ ארבע חמש שנים בשוק. לא רואה השוואה בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה