דרוש מידע עגלת סילברקרוס שחורה דהויה... האם אפשר לצבוע? איך לרענן?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע עם איזה צבע מומלץ לצבוע ריפוד של עגלת סילבר קרויס שחורה שדהתה?

נשמח לכל מידע. תודה

• הוסף לסימניות
עגלת יויו אני צבעתי עם צבע שחור למכונת כביסה (יעקובי)
יצא מעולה
אני עושה עם זה גם חליפות של גברים
אפשר לקנות אותם בכלבו בד"כ

• הוסף לסימניות
יש על זה הוראות בעיקרון
אני מכבסת אח"כ את העגלה שוב עם חומר רגיל וליתר ביטחון מכניסה אח"כ כביסה שחורה
זה עובד מעולה
1715808980249.png

• הוסף לסימניות
יש גם בורדו? (גם לנו עגלת סילבר קרוס דהויה אבל בורדו)

• הוסף לסימניות
עגלת יויו אני צבעתי עם צבע שחור למכונת כביסה (יעקובי)
יצא מעולה
אני עושה עם זה גם חליפות של גברים
אפשר לקנות אותם בכלבו בד"כ
@מלכה S זה יצא שחור כמו חדש? אריזה אחת מספיקה לכל החלקים של העגלה? את יכולה להסביר לי איך בדיוק משתמשים?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח להסבר
איך להשתמש בצבע ולכמה זה מספיק

• הוסף לסימניות
ניסיתי על בוגבו,
לא עבד בכלל
צבע רק את הסמל של בוגבו קצת

• הוסף לסימניות
זה לא עבד לכם כי הצבעים האלה לא עובדים על בדים דוחי מים.
הבדים של בוגבו הם כאלה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה