דרוש מידע עגלת שוק מברזל- למישהו יש את העגלה הזאת ומרוצה/לא מרוצה?

• הוסף לסימניות
לי יש את העגלה שמוכרים במכירה הקהילתית.
היא מעולה... מומלצת

• הוסף לסימניות
כל עגלת שוק מלאה במוצרים, אינה נוחה להעלאה במדרגות
עיקר השאלה צריכה להיות על חוזקה וחוזק הגלגלים

• הוסף לסימניות
כל עגלת שוק מלאה במוצרים, אינה נוחה להעלאה במדרגות
עיקר השאלה צריכה להיות על חוזקה וחוזק הגלגלים
בעגלה לעיל
כשאתה עולה במדרגות
אתה מרגיש כל שניה
שאוטוטו הולך להתפרק לך
לדעתי הבעיה בעגלה הנ"ל
שהידית לא מחוברת לעגלה עצמה
זה פשוט חלק חיצוני מוברג בברגים שאין סיכוי שיחזיקו
שישיית פפסי במדרגות.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנה בשפע טוב סנטר בב"ב בערך ב400 שקל עגלה סופר חזקה עם גלגלים כפולים מאחורה (ונראה לי שהיא תוצרת הארץ)

20210426_150412.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לשכנים שלנו יש את העגלה הזו כבר בערך 3 שנים והיא עדיין מצויינת
הגלגלים הקדמיים מסתובבים שזה מעלה מאוד גדולה גם יותר נח וגם מחזיק יותר זמן
לנו יש בלי גלגלים מסתובבים והגלגלים נהרסים די מהר

• הוסף לסימניות
אני מאד ממליצה על העגלה שקניתי, תשאלי בשירות לקוחות מתי יש אותה שוב.
אני משתמשת בה המון....
והיא עולה חצי מהמחיר שהוזכר לעיל...
בקשר למדרגות, אני עם מעלית ב"ה, (וכשהיתה הפסקת חשמל והורדתי במדרגות,
זה עשה לי הרגשה ממש מוזרה כמו סחרחורת, להוריד במדרגות)

• הוסף לסימניות
אם אתם מירושלים כדאי לכם אולי ללכת לשוק מא"ש קנינו שם עגלה בסגנון הזה לפני בערך 5 שנים והיא מחזיקה מעמד מצויין. מאד מרוצים.
והמחיר אאל"ט 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
ערכתי מחקר עגלות וניסיתי את רובן, כולל של המכירה הקהילתית ושל אושר עד. כמעט כל העגלות יש להם 2 בעיות, גלגלים שנופלים זו הבעיה הקטנה, הבעיה העיקרית היא שהעגלה מורכבת מרשת ברזל הנכנסת לתוך חורים בצדדים, במשך הזמן הרשת יוצאת מהחורים והעגלה נהרסת. יש רק 2 עגלות טובות ואיכותיות באמת שאין בהם את הבעיות האלו והם חזקות ויציבות עד שאפשר אפילו להוריש אותם לנכדים בעזרת השם. שתיהם מיוצרות בישראל. אחת של חברת ’החבית’ שאת תמונתה ראינו בתגובה של ’מאיר 4314’ ויש ממנה כמה גדלים וכמה סוגי גלגלים לבחירה. המפעל נמצא בתל אביב אבל אפשר להשיג בהרבה חנויות טמבור. השניה מיוצרת על ידי ’ינאי תעשיות’ בתל אביב, היא הכי גדולה והכי חזקה שיש, הטופ שבטופ, כולה יציקת ברזל, מתקפלת בקלות, אבל כבדה והגלגלים הקדמיים לא מסתובבים.
העגלות יקרות, 400 עד 700 שקל, אבל זו השקעה חד פעמית לכל החיים.
גם בתחושה, אף פעם לא תרגישו כאילו הם מתפרקות במדרגות, הם פשוט מליגה אחרת.
ניתן לאתר בקלות את מספרי הטלפון שלהם ולהתעדכן איפה משווקים את התוצרת שלהם.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה