דרוש מידע עגלת שוק - משנת יוסף פרטים

• הוסף לסימניות
קרן משנת יוסף מפרסמת השבוע עגלת שוק - מחנה יהודה אבל אין שום תמונה האם זה העגלה של 2 הגלגלים או של 4 גלגלים וא"כ האם הגלגלים עצמם מסתובבים ובכלל למי יש נסיון עם האיכות אודה לכם על כל מידע בנושא

• הוסף לסימניות
אתם לא עונים על השאלה
האם מדובר בעגלה של ה-2 גלגלים או של ה-4 גלגלים.

כמדומה שאפשר לשאול אותם במייל (A והטלפון שלהם בג'ימייל).

מן הסתם גם אפשר לדעת לפי המחיר, אם זה באזור ה-200 ש"ח, זה מן הסתם של 4 גלגלים, ואם זה באזור ה-80 ש"ח זה של 2 גלגלים. (כך נדמה לי, אולי אני טועה?)

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם העגלה הנוכחית היא כמו מה שמכרו
בכל מקרה שלחתי להם מייל עם שאלה

• הוסף לסימניות
אם כך אני מפנה שאלה למי שקנה אותה, יש מישהו ש"קרע" את העגלה ויודע להגיד לי כמה היא חזקה?

• הוסף לסימניות
קניתי בשבוע שעבר עגלת 4 גלגלים (דומה למה שקניתי לפני שנים במ"י) ב-150 ₪!

• הוסף לסימניות
IMG-20191125-WA0021.jpg

קיבלתי למייל
02-5666561
http://www.bb-center.co.il/

• הוסף לסימניות
ק
אם כך אני מפנה שאלה למי שקנה אותה, יש מישהו ש"קרע" את העגלה ויודע להגיד לי כמה היא חזקה?
קרעתי את העגלה וכל הזמן יש בעיות גלגלים נופלים מתעקמים לא ממליץ למי שרוצה לקרוע את העגלה [משאות כבדים וכו']

• הוסף לסימניות
מעניין לעניין
האוניברסיטה שם לדעתי ממש מומלצת, היא נראת די טובה והמחיר מדהים - פחות מחצי
מי שיודע שמתי שהוא הוא יצטרך כדאי לקנות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה