דרוש מידע עגלת תאומים או יויו עם חיבור

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מניסיון אודות עגלת יויו לתאומים. האם זה מתאים ונוח ? איך זה במדרגות ?
איך נוחות ההליכה ברחובת (ב"ב...)
ואיך זה לעומת עגלת תאומים.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני עם שני יויואים ומתאם ( אזיקוני פלסטיק, להשיג בביבילנד) מברכת כל יום על ההסדר. מפרידה, מחברת. גמישות ונוחות מקסימלית

• הוסף לסימניות
מה יש לך? תאומים או אחים, לי יש תאומים ולדעתי בגיל הקטן חייבים עגלה ממש, יויו לא מספיק יציבה....

• הוסף לסימניות
הכל יחסי, לרב עגלות התאומים באמת אין עריסה נורמאלית, אז היויו עדיף עליהם. לי היה בוגבו, מומלץ בחום, שווה כל שקל (יש הרבה גם ביד 2)

• הוסף לסימניות
יויו עם מתאמים יוצא מאד רחב, לא ניתן לעלות במדרגות.
המעלה- ניתן להפריד ולחבר, כשרוצים יוצאים עם המתאמים וכשרוצים יוצאים עם עגלה אחת.

• הוסף לסימניות
לנו יש יויו קונקט, שזה התאומים "הרכבת".
די חדשה, ממה שהשתמשנו עד עכשיו עושה רושם נח.
היתרונות:
הרבה יותר זול מלקנות עוד עגלה (עולה בבני ברק בסביבות ה 500)
צרה
הפרדה בקלות
החסרונות:
מעלית-לא מספיק ארוך למעליות הרגילות.
מדרגות-קצת מורכב.
מה שכן אפשר בכל עת בקלות להסיר את האחורי ולהמשיך בדרך...

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על המאונטיין באגי,
היא צרה יחסית, אני מצליחה להשתחל איתה בקלות למקומות צרים יחסית,
יציבה ודי קלה,
נוסעת מצוין
בעונה הזאת פחות קריטי אמבטיה, אני השתמשתי בה מגיל לידה לתאומים שנולדו בעונה הזו

• הוסף לסימניות
הכל יחסי, לרב עגלות התאומים באמת אין עריסה נורמאלית, אז היויו עדיף עליהם. לי היה בוגבו, מומלץ בחום, שווה כל שקל (יש הרבה גם ביד 2)
זה לא מידי רחב וכבד?

• הוסף לסימניות
רחב - תלוי איפה גרים, במדרכות בבני ברק אולי כן, בשאר המקומות ממש לא. זה עגלה מאד קלה לנסיעה, היא רצה ברחוב, לשם ההשוואה ליחיד יש לי בי 6 וזה יותר קשה לסחוב. מבחינת רוחב, לא קרה לי שנתקעתי חוץ מהמעליות הישנות בהם אין עגלת תאומים שנכנסת, גם לא מאונטיין באגי, ובדונקי המעלה שאפשר לצמצם במעילת ולפתוח אח"כ. אני ממליצה עליה בחום. באמבטיה כל תינוק יושב בפני עצמו, ברווח. עגלה ממש מושלמת.

• הוסף לסימניות
רק מאונטיין באגי.
מנסיון!!

אא"כ תקנו עכשיו יו יו עם מתאמים ואחרי כמה שבועות זה יהיה ביד 2 ותרוצו לקנות מאונטיין באגי

• הוסף לסימניות
לנו יש יויו קונקט, שזה התאומים "הרכבת".
די חדשה, ממה שהשתמשנו עד עכשיו עושה רושם נח.
היתרונות:
הרבה יותר זול מלקנות עוד עגלה (עולה בבני ברק בסביבות ה 500)
צרה
הפרדה בקלות
החסרונות:
מעלית-לא מספיק ארוך למעליות הרגילות.
מדרגות-קצת מורכב.
מה שכן אפשר בכל עת בקלות להסיר את האחורי ולהמשיך בדרך...
וואו , לא יצא לי לראות אותה במחיר זול כ''כ בדרך כלל היא עולה בדיוק כמו עגלת יויו רגילה.. איפה קניתם אם אפשר לשאול ?

• הוסף לסימניות
וואו , לא יצא לי לראות אותה במחיר זול כ''כ בדרך כלל היא עולה בדיוק כמו עגלת יויו רגילה.. איפה קניתם אם אפשר לשאול ?
תבדקי בחנויות בבני ברק. זה המחירים שם.
אם את רוצה לדעת איפה אני קניתי תכתבי לי את האימייל שלך ואכתוב לך באישי.

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת איפה קונים יויו ב 500 ש"ח. fratish גימל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה