- הוסף לסימניות
כבר הסתדרתי תודה לך
אפשר קישורים למתאמים?אני קניתי גם עגלת תאומים פשוטה של גויה שהמעלה שלה היא שהיא כמעט לא שוקלת שזה נתון משמעותי למי שצריכה לעלות מדרגות. החיסרון- אין הפרדה בין המושבים.
בנוסף קניתי גם 2 עגלות בייבי סייף והזמנתי מתאמים בעלי אקספרס.
כל עגלה עלתה בערך 600 ש"ח והן חזקות ומצוינות, רק נוטות להתהפך בקלות כמו היויו.
היתרונות הן שאת יכולה להתחיל את הדרך עם 2 עגלות מחוברות ואז להפריד להשאיר עגלה
אני מוכרת 2 שקי שינה ניו בורן של יויו חדש ממש בחצי מחיראני מחפשת לקנות עגלת תאומים יד שניה אולי למישהי כאן רוצה למכור או בייבי מונסטרס או מאנטן באגי
גרה בבני ברק
איך אפשר להיות בקשר עם אחותך?אחותי מוכרת מאונטיין באגי היתה בשימוש פחות משנה נראית חדשה במחיר אטרקטיבי
קיים גם אמבטיה
צפה בקובץ המצורף 678644צפה בקובץ המצורף 678645
את מוכרת את העגלה שלך?הייתה לי שנה וחצי צבע שחור. מכיוון שבגן הייתה הצללה ובבניין אוחסן בחדר מדרגות, הצבע נשאר טרי!
אולי לא ייצאנו הרבה לשמש![]()
סתם לידיעתך-0527132955
נמכרה, סוריאת מוכרת את העגלה שלך?
מעניין כמה זמן החזיקה מעמד,אין על מונטיין באגי,
סוג של מרצדס...
ממליצה ממש בחום,
אפשר להעמיס עליה ארבע ילדים+מזוודה...![]()
יש לי ציקו - טיולון, במצב חדש!מישהי מכירה את העגלה של גו בייבי דגם nio?
שואלת בשביל מישהי שמחפשת עגלות תאומים ולא רוצה את המאונטין באגי.
אם יש למישהי עגלה במצב טוב יד 2 יעזור מאד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים