עגלת תאומים יד שניה- מחפשים!! או טרמפיסט לבייביג'וגר

• הוסף לסימניות
מחפשים עגלת תאומים במצב מעולה. אפשר לפנות כאן.

אופציה נוספת- האם יש לכם מושג היכן משיגים את הכסא לילד נוסף שמתחבר לבייביג'וגר כמו שמופיע כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=118609&highlight=עגלה

לא עבורי, נא לא באישי, התיבה מלאה:(
בתודה!!

• הוסף לסימניות
ראיתי סופי, אני מחפשת משהו בסגנון שכיבה.

• הוסף לסימניות
אמבטיה את מתכוונת? כי בשלי השכבתי תינוק מגיל חודשיים

• הוסף לסימניות
נראה לי שהם מחפשים משהו כמו הבייביגוגר תאומים או פג אריה.

• הוסף לסימניות
פג אריה בצבע כתום
אם מענין אותך תפני למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני אתקשר להגיד לה היא לא טיפוס שנכנסת הרבה למייל ואין לה גישה לפרוג.

• הוסף לסימניות
טוב ענתה. תודה!

אשמח להצעות נוספות וכן---
מי שיודע איפה יש להשיג את המושב העליון של בייביגוגר- אודה לו מאוד

• הוסף לסימניות
פה בארץ לא תמצאי כסא נשלף כזה בשום חנות, אולי ביד שניה. נסי באמריקה, או תבדקי באתר של בייבי גוגר אם הוא למכירה. פה היה שמועות שהוא לא מספיק בטיחותי ואל עבר אישור מכון התקנים.
בכל מקרה חדש כזה הוא לא זול, עלה לנו לפני כמה שנים טובות בחול 100$ נדמה לי. אבל פותר לי יופי בעיות של הילד הגדול יותר שלא תמיד חייב עגלה לשבת, ולא תמיד אני יוצאת עם שתי הקטנים וזה נח מאד מאד.

• הוסף לסימניות
תודה סטרט!
האם ראית שהוא לא יציב או משהו?
וכן- הוא מתאים לסיטי מיני?

אם יש מישהו שמוכר יד שניה- אודה לו מאוד!!!

• הוסף לסימניות
הוא ממש לא מתאים לסיטי מיני! אם יש לך את הבסיס של המיני אין לך מה לחפש.
לי יש את העלית כבסיס, ולגבי היציבות, בגלל שזה 3 גלגלים, כשיושבים שני הילדים לפעמים הטיה של העגלה מעט קדימה והצידה עושה הרגשה לא יציבה ובהטיה רצינית ותנועה לא טובה העגלה יכולה ליפול. יתכן שזו הבעיה.
אני כשאני עם שתיהם מודעת לזה ונזהרת, אבל משימוש של שנים לתקופות לא ארוכות היא אף פעם לא התהפכה.

• הוסף לסימניות
אוף, יש להם את הסיטי מיני...

בקיצור- זה רק לקנות עגלה נוספת..

• הוסף לסימניות
אם זה היה מתאים למיני, היית רואה אלפי כסאות כאלו בכל קרן רחוב...

• הוסף לסימניות
יש לי 'פג אריה' צבע תכלת-טורקיז + אפור
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נו???
אולי בכל אופן?
זקוקים בדחיפות....

בתודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה