דרוש מידע עגלת תאומים לאחים צפופים - התלבטות בין דגמים

לא סובלת עגלת תאומים אין לי כונה להשתמש בזה עוד לילדים אז לא אכפת לי

מתעניינת על טרמפיסט קידילאק (שמתחבר מהצד) לילד בן שנה וחמש
(נראה לי מסורבל להסתובב עם עגלת תאומים במיוחד עם תינוק קטן שצריך את העגלת אמבטיה)
אשמח לשמוע ממי שהתנסתה
בן שנה וחמש זה ממש גבולי וממש תלוי באורח החיים שלכם.

אם יש לכם רכב זה הגיוני
אבל אם אתם נוסעים להורים לשבתות למשל וחוזרים מהאוטבוס ברגל או נוסעים באוטובוסים עירוניים
ילד בגיל הזה עדיין צריך עגלה

בן שנה וחמש זה ממש גבולי וממש תלוי באורח החיים שלכם.

אם יש לכם רכב זה הגיוני
אבל אם אתם נוסעים להורים לשבתות למשל וחוזרים מהאוטבוס ברגל או נוסעים באוטובוסים עירוניים
ילד בגיל הזה עדיין צריך עגלה
פעם בכמה חודשים יוצאת מהעיר ואז אקח 2 עגלות וגם לא מתניידת כמעט בתחבורה ציבורית
השאלה שלי כמה זה נח ושווה את המחיר (הדי יקר) לשימוש יומיומי

הי,
קופצת על האשכול
אולי יש למישהו להשאיל לי עגלת תאומים לראש השנה
שבעלי יהיה בתפילות אני אוכל לצאת עם הילדים?
גרה בבני ברק.
תודה

הי,
קופצת על האשכול
אולי יש למישהו להשאיל לי עגלת תאומים לראש השנה
שבעלי יהיה בתפילות אני אוכל לצאת עם הילדים?
גרה בבני ברק.
תודה
ממליצה לך לברר על גמ"חים.
(אני לא מכירה בב"ב)

אכן ניאו?
מקפיצה גם :)

• תודה
Reactions: ST!
בסוף בסוף מה שהכי חשוב בעגלת תאומים כמה היא צרה זה הכי צר (יש היום עוד עגלה באותו רוחב פחות יפה ובלי ניסיון של איכות נראה לי שזה של אינפיטי)

• תודה
הקפצה:
נשמח לברר בהקדם על עגלת תאומים כולל אמבטיות מה הכי מומלץ נח וקל לסחיבה כיום בשוק(2024)
וכן מי שיש לו למכירה נשמח שיעלה תמונה.

• תודה
בסוף בסוף מה שהכי חשוב בעגלת תאומים כמה היא צרה זה הכי צר
לדעתי, משהו חשוב לא פחות
(שוב, שתיהם חשובים)
זה הכושר נשיאה שלה, וכמה מרגישים את הסחיבה בה...
היתה לי בעבר עגלה, שהיה סיוט לסחוב בה 2 ילדים שקצת גדלו...

• תודה
לדעתי, משהו חשוב לא פחות
(שוב, שתיהם חשובים)
זה הכושר נשיאה שלה, וכמה מרגישים את הסחיבה בה...
היתה לי בעבר עגלה, שהיה סיוט לסחוב בה 2 ילדים שקצת גדלו...
ניאו כרגע מובילה במכירות וגם מאוד פרקטית וסוחבת שני ילדים גם בגילאים גדולים אחותי שמה שם ילדים בני 3+ ו2+ וזה סוחב מצוין

• תודה
מישהי יודעת על ההבדלים בין ניאו לקוקביבה?
ומה יותר מומלץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה