דרוש מידע עגלת תאומים מגיל לידה, אין חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
כבר לא ניתן לקנות בארץ חדשות

לא מדויק בכלל!
עגלה כרכרה שעולה כמעט מעצמה למדרכה....
לא חושבת שאפילו בעגלות יחיד יש עגלות שכ"כ קל לשנע אותן.
זו עגלה שבנוסף לכל לא יודעת למות אבל היא כבר לא רלוונטית, לא מוכרים אותה בארץ יותר
יש לי אחת כזו, לילד בן שנה ולבת שנתיים וחצי. מתקשה ממש להעלות אותה מדרגה אחת (די גבוהה) בכניסה לחצר הבית...

• הוסף לסימניות
יש לי אחת כזו, לילד בן שנה ולבת שנתיים וחצי. מתקשה ממש להעלות אותה מדרגה אחת (די גבוהה) בכניסה לחצר הבית...
מדרגה די גבוהה זה לא לעלות למדרכה,
לעלות למדרכה זה יותר נמוך ממדרגה ממוצעת,
כאשר המדרגה גבוהה הגלגלים הקדמיים מסתובבים סביב עצמם באויר וזה מסבך...
אבל זה לא קשור לדגם של העגלה בדווקא רוב העגלות מסתבכות עם מדרגה גבוהה...

• הוסף לסימניות
לי בעבר היה בוגבו דונקי
לא לתאומים אלא לשניים רצופים
ומאוד מאוד נהנתי,
יציבה, חזקה, יש לה אמבטיות ענקיות (יכולתי ללכת לקניות ולהכניס בסוף האמבטיה מה שרציתי ולא להחזיק אלף שקיות בידיים,
יש אפשרות לצמצם לאחד כשרוצים...
ברור שיש לה גם חסרונות
היא כבדה - אני חושבת 15.5 ק"ג
אם את גרה במקום עם מדרכות ממש צרות - צריך ללכת על הכביש....
אני חושבת שזה גם מאוד משנה אם חורף או קיץ - לי בחורף היה ממש חשוב שיהיה אמבטיה נורמלית והיתה לי אז תינוקת שמנמונת שבחנות אז אמרו לי שבשק שינה היא תוכל להיות מעט מאוד זמן....

בפועל כרגע העגלה שלי מושאלת למישהי עם תאומים בני 4 חודשים והיא נהנית ממש, לא נראה לי שהיא בכיוון להחליף...
הבנתי ממנה שזה משמש אותה גם בתור עריסות לתאומים - כי לא נכנס לה בחדר 2 עריסות...

• הוסף לסימניות
גם לי היה את הדונקי ואני לא מתחרטת!!
היה שווה כל שקל!
אם יהיה לי עוד זוג אני אקנה אותה שוב.

היא אולי כבדה אבל לא צריך לסחוב אותה היא פשוט נוסעת.
והיא לא יותר גדולה מהאחרות.
בזמנו מדדנו וזה יצא אותו דבר. משהו כמו 70 ומשהו סנטימטר
היא נכנסה לי בכיף ביחידה (אם סלון מטבח גדול) אבל לא נכנסה בדלתות של החדרים.
רק במעלית אחת בכל העיר היא לא נכנסה לי.
ובמדרגות לקומה שלי כי היו מדרגות מפותלות שהיה קשה לסובב אז צימצמנו למצב יחיד וככה העלנו עד שהפסקנו להשתמש בה בבית.

אני ממליצה חד משמעית על הדונקי.
מכירה מישהי שקנתה עגלה פשוטה יותר ובגיל שנה התחרטה ממש כי הייתה צריכה לסחוב את העגלה וכשניסתה את שלי העגלה פשוט נסעה.

• הוסף לסימניות
לי יש ניאו, ממליצה בחום!!
נוחה, צרה, נכנסת לכל החדרים בבית,
מגיע עם כיסוי שיכול להיות "שק שינה"

• הוסף לסימניות
גם אני שמתי תינוק קטן בניאו
היא מצויינת ומומלצת מאד!

• הוסף לסימניות
אמהות לתאומים, אשמח לעזרתכן.
יש את בוגבו דונקי, שמאשכולות אחרים היה נשמע שצריך להשכיר מחסן בשבילה. (תקנו אותי אם אני טועה)
ויש את איזי טווין של בייבי מונסטרס שמחברים לה אמבטיות, ולא כל כך חזקה במדרגות.
וזהו??????
אין לי עוד מה לבחור או להתלבט?
החכימוני!!!!!
יש לנו בוגבו תאומים לא זוכר את הדגם המדוייק, אך מאוד פרקטית (נכנסת בקלות לתא מטען, מעלית, כניסה של הבית) והיא אוניברסלית, כלומר הופכת לאחד, ויש אפשרות לשתי אמבטיות, שני טיולנים או אחד כזה ואחד כזה.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בלת"ק
למה הלחץ על האמבטיות לעגלה? אני תמיד הקפדתי על אמבטיה לרך הנולד, אבל עם תאומים - כמה כבר מצליחים לצאת איתם מהבית? לדעתי חבל על הכסף, אפשר לבחור עגלה טובה שמתאימה מגיל לידה בלי אמבטיה.
כמובן שאם את אמא מנוסה ומכירה את עצמך שתצאי איתם הרבה, השיקול שונה.

• הוסף לסימניות
היא ממש מעניינת אותי, אבל כמעט ואין לי מידע, את מכירה אותה? מישהי השתמשה בה וממליצה/דיס?
בלת"ק
למה הלחץ על האמבטיות לעגלה? אני תמיד הקפדתי על אמבטיה לרך הנולד, אבל עם תאומים - כמה כבר מצליחים לצאת איתם מהבית? לדעתי חבל על הכסף, אפשר לבחור עגלה טובה שמתאימה מגיל לידה בלי אמבטיה.
כמובן שאם את אמא מנוסה ומכירה את עצמך שתצאי איתם הרבה, השיקול שונה.
אני בשלב שפותחים את הראש, בעבר העגלה שימשה אותי בבית הרבה יותר מבחוץ. טוב לשמוע.

• הוסף לסימניות
הדונקי מתאימה לגיל שנתיים+?
ואם לא אז מה כן מתאים?

• הוסף לסימניות
היא ממש מעניינת אותי, אבל כמעט ואין לי מידע, את מכירה אותה? מישהי השתמשה בה וממליצה/דיס?

אני בשלב שפותחים את הראש, בעבר העגלה שימשה אותי בבית הרבה יותר מבחוץ. טוב לשמוע.
לשכנה שלי יש אותה, מיד 2
בתחילה היא קנתה דונקי וציק צק מכרה אותה בגלל הרוחב המוגזם
אפילו במדרכה ליד הבית היא לא הצליחה ללכת בגלל עץ שחוסם (לי יש ניו שעוברת)

מזה היא מרוצה, לא חקרתי לפרטי פרטים
אבל היא משתמשת בה הרבה
החיסרון בה לדעתי הוא לגיל הגדול יותר, כשילד עולה ויורד עצמאית בעגלה הזאת צריך להרים אותו

• הוסף לסימניות
יש את יויו קונקט
מתחבר מאחורה כמו טרמפיסט
עגלה לכל דבר אך בלי בגלגלים הקידמיים
הבעיה-
אין לי מושג איך היא במדרגות
מצורפת תמונה
1749197475292.png

• הוסף לסימניות
היא נוסעת מצוין, אבל כבדה. די קשה לעלות אתה מהכביש- למדרכה...
מהכביש למדרכה לא ראיתי בעיה ..
היא כבדה ב להרים לאוטו לבד. אבל היא נוסעת מעולה וצרה נכנסת בכל מקום ובכל מעלית.
לחורף לתינוקות קטנים קניתי שקי שינה ומתי במקום המזרון זה היה מעולה.

אין לקנות חדשות רק יד 2 .

• הוסף לסימניות
אנחנו השתמשנו בבייבי מונסטרס. היתה פשוט מושלמת. השתמשנו באמבטיות עד גיל 7 חודשים.
זה היה נחוץ מאד גם ליציאות (וכן, גם עם תאומים יוצאים כי קשה להיות כל הזמן בבית בטיפול אינטנסיבי) וגם שמשו הרבה בבית.
הן נשארו כמו חדשות וכרגע אני משאילה אותן.
העגלה עצמה חזקה, הכי צרה שיש, נוסעת מעולה. נוחה מאד מאד!!!!
החיסרון היחיד היה שהידיות התקלפו וגם הידית מקדימה- התאומות פשוט נגסו בה.
חוץ מזה היא הייתה מושלמת עבורנו והיתה בשימוש יומיומי עד גיל 3.
אני ממליצה מאד
לא יודעת למה כתבו שהמראה שלה פשוט. אני אהבתי מאד. היא קלאסית ויפה מאד. היה לי אפור מלאנז'

• הוסף לסימניות
בתוך הבית - הדבר האחרון שאת רוצה זה עגלת תאומים. קחי את העגלה הקיימת אם ישנה, צרפי אליה עוד עגלת אמבטיה שמישהי מסרה, לא כ"כ משנה באיזה מצב, ותוכלי להשתמש בהן בגמישות לפי הצורך של כל ילד. תארי לך שאחד צורח והשני ישן בעגלה? למה שיהיו מחוברים? והאם יש לך סלון בגודל של אולם, שאת רוצה בתוכו עגלת תאומים לאורך כל היום?
נכון שכדי לנענע את שניהם בו זמנית - תצטרכי שתי ידיים.
וכמובן, תהיה לך בנוסף עגלת תאומים נחמדה, בלי הוצאה של אלפי שקלים על אמבטיות דווקא. אם יש קטנצ'יקית שמעליהם, זה ישמש גם אותו מפעם לפעם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה