מידע שימושי עגלת תאומים מומלצת - מאונטיין באגי / /בוגבו דונקי / מונטרס ?

• פותח הנושא 0520
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע לגבי עגלת תאומים מומלצת לשימוש שוטף וימיומי,
אין לי בעיה של מחיר או מראה, הדבר ביחיד שחשוב לי הוא נוחות
לא עגלה מסורבלת או כבידה, אלא נוחה
אשמח ממש להמלצות / דיס על העגלות האלו או כל חברה אחרת
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין על עגלת התאומים של מאונטן באגי - מדהימה, יפה קלה ונוחה לנשיאה. נשמרת שנים אפשר לשים עליה משאות כבדים, להושיב את כל המשפחה וללכת בנוח - מניסיון שלי ושל כל גיסותי! כולם עם כמה פיצקאלאך ויש כאלו שכבר מחזיקים את זה 10 שנים לכל השימושים

• הוסף לסימניות
רק מאונטן באגי!!!!
הכי נוחה, הכי טובה, הכי צרה, והכי חזקה!!!

• הוסף לסימניות
בוגבו עגלה מהממת ונוחה מאוד אבל כבדה מאוד

• הוסף לסימניות
יש לנו גם את המאונטיין באגי כבר 6 ש', היה הרבה בשימוש. (נקנתה יד שניה)
כיף ללכת ברחוב - העגלה סוחבת אותי ולא מרגישים בכלל כמה משקל של ילדים יש עליה.
למרות שהרבה פ' יושב גם ילד שלישי מקדימה.
עלינו איתה הרבה לאוטובוס עירוני - נקראת עגלה צרה.

בקיצור - מאד ממליצה עליה.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על המאונטן באגי
יש לי אותה 4 שנים והיא נראית כחדשה
היא סוחבת מה שאני רוצה
אני שמה עוד ילד בקדימה לפעמים גם
זה ממש כמו משאית:)

• הוסף לסימניות
הבייבי מונסטרס - מעולה, צרה ונוחה, נוסעת בקלות ובכיף. מנסיוני, היא קצת רגישה. נהיה שבר בשילדה די מהר (אחרי שנה וחצי בערך של שימוש) גם המוכר בחנות הסכים שיש בה הרבה תקלות יחסית.
לכן עברתי לNIU.
היא ממש מצוינת!
נוחה ויפה, נוסעת בקלות, נכנסת גם במעברים צרים ממש, קיפול מהיר ונוח.
המשקל שלה ממש נמוך שזה יתרון מצד אחד,
מצד שני, זה גורם לה להיות פחות יציבה מהמאונטיין באגי.
עוד נקודה שצריך לקחת בחשבון,
לבדוק אם המושבים מתאימים לילדים. יתכן שלילדים שמנמנים זה יהיה צפוף מדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה