עגלת תאומים - מקלרן או בייבי ג'וגר?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את המלצותיכם מנסיון

• הוסף לסימניות
אם את הולכת על המחיר של הבייביגוגר אז לכי כבר על המאונטין באגי
אותו מחיר ויותר מוצלח!
אני קניתי עכשיו כזה נראה מקסים, יש לי נסיון של שבועיים :)
(בררתי המווווןןן וכולם המליצו על זה)

המקלרן הרבה יותר זול...

• הוסף לסימניות
יש לי מאונטיין באגי לתאומים כבר חצי שנה ואני מאד מרוצה.
נוסעת בקלות, צרה, עוברת בכל מקום
עגלת מקלרן - מאד לא מוצלחת בתאומים, לגיסתי יש וממש צריך לדחוף אותה בהליכה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1202258:
אם את הולכת על המחיר של הבייביגוגר אז לכי כבר על המאונטין באגי
אותו מחיר ויותר מוצלח!
אני קניתי עכשיו כזה נראה מקסים, יש לי נסיון של שבועיים :)
(בררתי המווווןןן וכולם המליצו על זה)

המקלרן הרבה יותר זול...

בררת גם מחירים שלה, בכמה מצאת?

• הוסף לסימניות
גם לאחותי יש את המקלרן - ממש לא מוצלח
כמו שאמרו מעלי צריך לדחוף אותה
היא לא מאוד צרה,
היא כבדה
ויש לה ידייות ובתאומים זה מאוד לא נוח להוביל עם ידיות רק ידית אחת
לי יש את הבייבי גוגר ואני מאוד מרוצה רק שהייתי מאוד רוצה להחליף למאונטיין באגי
היא כזו צרה וחמודה ונראה שהיא גם הולכת טוב, גם בקיפול הרבה יותר צרה מהבייבי גוגר

• הוסף לסימניות
אני קניתי את זה בחו"ל אז יצא יותר זול
פה בארץ המחיר בסביבות 2500 אולי אפשר למצוא ביותר זול?!......

• הוסף לסימניות
מאונטיין באגי מוצלחת מאד
יש לי תאומים בני 7 חודשים (וואו איך הזמן טס...) ואני מאד מרוצה,
היא אמנם כבדה אך נוסעת בכיף, ויש אפילו מקום ספייר לילד הגדול יותר מקדימה על הברזל.
במדרגות היא מאאד כבדה במיוחד כשהילדים מעט גדלים.
וגם- מרוב שהיא צרה ועוברת בכל מקום, זה נראה לי שאוטוטו הם כבר לא יכנסו למושבים, אבל זו כנראה רק תחושה כי אני רואה סביבי ילדים בני שנתיים + שיושבים בה בנחת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עם כל המעלות של המאונטיין באגי, נראה לי שיש לה גלגלי אוויר צריך לקחת בחשבון...
שמעתי ממישהי שקבוע יש לה בתיק פנימית להחלפה... נקודה למחשבה!

לי יש את הבייבי ג'וגר מוצלחת ביותר!!

• הוסף לסימניות
יש לי את המאונטיין באגי חצי שנה, מעולה, מכל הבחינות שציינו לעמלה. לא הייתה לי שו בעייה עם הגלגלים. הם בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
יש לי את הבייבי גוגר - מוצלחת מאוד הנסיעה שלה חלקה ונוחה. אך תלוי איפה את גרה (אם יש מעלית רחבה או מדרגות וכו'). היא יחסית רחבה למאונטן באגי .
הבדים שלה (טוב אחרי 3 שנים) כבר קצת קרועים, אבל יחסית למה שהיא עוברת אצלנו היא מחזיקה מעמד יותר מיפה.
המאונטן באגי נכנסת בכל מקום ונשמעת נוחה מאוד אבל לשמנמנים כמו שלי היתה מספיקה רק עד גיל שנתיים. היום הגדול בן 3 ואני עדיין משתמשת בעגלה.
המקלרן נוחה לערים ישנות ושטוחות מבחינה גאוגרפית. ישנות כי המעליות יותר צרות ואז אפשר לכווץ קצת את העגלה עם הילדים בפנים כדי להכניס למעלית. ושטוחות כי היא פחות קלה לסחיבה בעליות.

• הוסף לסימניות
המאונטן בוגי מדהימה אין עליה!
לא היה לי נסיון עם תאומים, רק אם יחיד ושלישיה,
אבל היא נוסעת מדהים!
לדעתי, אם עגלה נוסעת טוב, במיוחד שיש לה גלגלי אוויר, הכובד של העגלה משמעותית רק במדרגות. וגם שם, המאונטן בוגי עולה יחסית טוב במדרגות.
וגם, המאונטן יותר יפה.

• הוסף לסימניות
הכובד משמעותי גם בעליות, מניסיון, העגלה נמשכת כלפי מטה.
וגם מדרגות זה לא ''רק'' למי שצריך לעלות את העגלה יום יום.
לי יש בייבי גו'גר לתאומים כבר שנתים וחצי ומרוצה מאוד מאוד, אם היתה לי מאנוטיין באגי הייתי צריכה כבר להחליף אותה כי הם לא היו נכנסים בה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בבייבי ג'וגר בשימוש יום יומי ואין מה להשוות למקלארן רק מהבחינה של הגלגלים שטסים והם טיפה פנימה מה שעוזר להתניידות. לא ניסיתי את מאונטין באגי אבל גלגלי אויר נשמעים לי שמסרבלים את העגלה במדרגות ולהכניס לבגאז' של רכב. ועוד על בייבי ג'וגר- אין על השירות שלהם. רק בשביל זה שווה.

• הוסף לסימניות
בייביג'וגר (אין לי זמן לפרט...)

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת