עגלת תאומים על אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
עגלת תאומים
1. מאונטיין באגי
2. בייבי גוג'ר
3. ובריטקס

מבחינת:
כובד
קיפול
כביסה
נוחות
מדרגות
מחיר (איפה הכי זול)

אם יש לכם נסיון אם אחת מהן נשמח!

• הוסף לסימניות
מאונטיין באגי מעולה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו עם בייבי ג'וגר-סיטי מיני, משתמשים איתה לתאומים מאז שנולדו.

יחסית לעגלות תאומים היא קלה.

יש לה עבירות מצוינת, כמעט לא נתקלתי בבעיה ללכת איתה ברחובות בני ברק.
מתקפלת בקלילות ואני חושבת שמהעגלות תאומים שלא מתקפלות בקיפול מטריה, היא מתקפלת הכי קטן.

נשלפת לכביסה, אבל עם הרבה תיקתקים.

נוחה, היום בדיעבד הייתי מוסיפה לה את שקי השינה לניו בורן, האופציה השניה זה לקשור, והיא לא כ''כ נוחה.

עולה ויורדת מדרגות טוב, אבל לא ניסיתי את זה הרבה-יש לנו מעלית.

תבדקי טוב את ענין המידות של העגלה באורך וברוחב. לפעמים חצי סנטימטר באורך או ברוחב זה בדיוק ההבדל בין להיכנס למעלית, לעבור בדלת של הבית וכו' או לא. אני חושבת שמאונטיין יותר צרה אבל יותר ארוכה מהבייבי ג'וגר.

ועוד הערה- לא מכירה את העגלות האחרות, אבל לפני שקניתי את העגלה היתה לי עגלה בהשאלה והיא היתה עם גגון אחד לשני המושבים-ובעיני זה חסרון גדול. בבייבי ג'וגר יש גגון נפרד לכל מושב, מה שמאפשר לכוון לכל ילד בנפרד לפי זוית השכיבה/ישיבה שלו. ויש לה הצללה מעולה.

מחיר-קנינו בבייבי סטאר הוא היה הכי זול, אבל הוא לא יבואן רשמי-זה יבוא מקביל. ותקחי בחשבון שהמחיר של העגלה הוא בלי ניילון לגשם ובלי מוט קדמי-שלדעתי הוא חשוב מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;900250:
יש לכם אותה?
כן, אבל לא מהדגמים החדשים. אני מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
שמעתי שמאונטיין באגי היא היחידה שעוברת בפתחי החדרים. תבדקי את המעברים אצלכם בס"מ.

• הוסף לסימניות
בייבי ג'וגר, נכנסת בקלות במעברים וגם הצרכניות צפופות במיוחד. כביסה עוד לא ניסיתי, בינתיים שטפתי עם צינור.
מתקפלת בקלות וכייפית. היא מאוד קלה.

• הוסף לסימניות
לחברתי, יש מאונטיין ביבי מאד נוחה, ותמיד נהנית שהיא עוברת בכל מקום.

המעלה הגדולה שלה: המקום לרגלים אינו מבד ואינו מתלכלך!!!!
[אולי קצת ויורד בניגוב... ולא צריך כביסה]
משמעותי ביותר כשהילדים גדלים קצת ועולים עם נעלים...

• הוסף לסימניות
נראה לי פשוט תלכי למעון ותראי... כולם עם ביבי ג'וגר... אין לי מניות ואף אחד לא נותן לי אחוזים (לצערי..) קניתי יד שניה כמו חדשה ממש מעולה כיף ללכת איתה גם עם 3 ילדים לא מרגישים כובד. עבירות גבוהה הודות למבנה הקדמי שלה (לפני זה היה לי פג אריה תאומים) היחידה שאפשר ללכת איתה ברחובות הצרים של בני ברק וירושלים. וגם מבחינת משקל וקלות קיפול.
חיסרון לדעתי שאחרי הקיפול צריך לסדר לה את הגלגלים כדי להגיע למצב "דק"
וחשוב לציין את האחריות לכל החיים על בלאי!! דבר שאין נראה לי לשום חברה. הם הגיעו לי עד הבית על דברים של מה בכך והחליפו בלי ציוץ....

• הוסף לסימניות
אני עם ביביג'וגר עילית מאז שנולדו התאומים (היום בני שנתיים) ואני יכולה עדיין בשלב הזה להושיב עוד ילד קטן (בן 5) מקדימה והעגלה מאד מאד נוחה להליכה במדרונות בני ברק וברחובות הצרים שלה. היא לא רחבה יותר מעגלות אחרות (בניגוד למחשבה הראשונה כשרואים אותה) היא עוברת בכל דלת רגילה !
נוחה מאד -אמרנו. לקפל -די כבד אבל זה רק בעלי מקפל ורק כשמכניסים אותה לאוטו.
להעלות אותה במדרגות-עם התינוקות בפנים עד גיל שנה הצלחתי לבד בכוחות עצמי. אח"כ לא ניסיתי יחד איתם.
עשיתי הרבה ברורוים לפני שקניתי אותה גם בפורומים לאמהות לתאומים ברשת, וזו היתה מסקנתי אחרי כל הברורים שעדיף אותה מאשר המיני , כי בשלב מסוים כשילדים בני שנתיים המיני מאד קשה לתפעול (כבדה) ואילו זו מאד קלה -הגלגלים גדולים ונוחים.
לכבס לא ניסיתי -עדיין לא הצלחתי להוריד את הכיסויים אבל אמרו לי שאפשר להוריד.
קניתי בבצרה ב1800 ש"ח כולל עריסות לגיל יום ,אני עם העגלה הזו מגיל ברית ועד עכשיו בלי לעבור לסוג עגלה אחר שזה יתרון נוסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה