עגלת תאומים Firstwheels

• הוסף לסימניות
יש לי את הבודדת שלהם כבר 6 שנים ואני מרוצה מאד!!

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבודדת והיא ממש מעולה!
במדרכות של בני ברק לפעמים קצת קשה לסחוב(לא מאוד נורא) אבל הם התחילו בפרויקט שיקום לכן יש עוד אור בקצה בקצה המנהרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י piku;598585:
גם לי יש את הבודדת והיא ממש מעולה!
במדרכות של בני ברק לפעמים קצת קשה לסחוב(לא מאוד נורא) אבל הם התחילו בפרויקט שיקום לכן יש עוד אור בקצה בקצה המנהרה.

למה קשה לסחוב???

• הוסף לסימניות
אני ניסתי אותה באופן חד פעמי (פעמיים) לא אהבתי קצת מגושמת ותופסת מקום בקיפול כיף מאד ללכת איתה היא טסה אבל ברגע שמגעים למדרגה כלשהיא צריך להפעיל לחץ להעלות אותה. שווה לכם לנסות בצורה אישית אם תצליחו למצוא מישהו עם זה. קחו בחשבון מקום איכסון ואם יש לכם הרבה מדגרות אז תשקלו פעמיים כי למעלית זה נענס רק מקופל ותופס כמעט את כל השטח (בכל אופן מעלית אצל ההורים שלי משהו ישן) אבל שוב מבחינת לסחוב על המדרכה/כביש זה כלום ממש טס וכיף!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב וואלף;598602:
למה קשה לסחוב???

בעליות החדות, מה גם שהמדרכה ממש מגוונת בלטה אחת למעלה ובלטה אחת למטה(אל תצעקו עלי...).
יכול להיות שאני מידי חלשלושה ומתנשפת מכלום.

• הוסף לסימניות
נחשבת מהעגלות הטובות ביותר, אבל מתאימה בעיקר לבעלי רכבים ודירה צמודת קרקע.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.

אשמח לקבל עוד חוו"ד-
האם היא שוקלת הרבה
מה מחירה
והאם מאוד קשה לעלות איתה בעליות/מדרגות

• הוסף לסימניות
שוקלת הרבה בהחלט יחסית לרוב עגלות התאומים.
עליות ממש כיף לעלות איתה (גלגלי אויר) מדרגות לא
המחיר- מי שאני השאלתי ממנה קנתה ביד שניה מצב ממש חדש 1000 שקל (אמבטיה ו-2 טיולונים)
המחיר בשוק- כפול +

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה