נכתב ע"י meg;443323:לנו יש בייבי ג'וגר (דגם מיני סיטי) והיא מצויינת,
לא רחבה מאוד ונכנסת בהרבה דלתות כמעט ולא נתקלתי בדלת שהיא לא עברה...
היא חזקה ולא כבדה במיוחד, הקיפול שלה מאוד קל ונוח.
מומלץ ביותר. אנחנו קנינו ב"חסדי שמואל" בירושלים,
אבל יש להם אתר ובו ראיתי שמוכרים דגמים של שנים קודמות (עגלות חדשות כמובן) כולל עריסות אמבטיה שמתלבשות בתוך העגלה במחיר מאוד זול, נדמה לי כ-2400 ש"ח אם איני טועה. אפשר לרשום בגוגל "בייבי ג'וגר" ואז מסתמא להגיע לאתר שלהם.
בהצלחה!
נכתב ע"י נעמי ברקאי;443648:ועכשיו לשאלה- האם באמת יותר נוח עגלת תאומים לילדים בהפרש קטן או להשתמש בכל מיני קומבינות (קדימה/אחורה על הגג, עומד מאחור וכו')
היות והמדרכות הצרות מקשות על החיים מאד והקיפול שנשאר בד"כ גדול מאד גם מקופל (הבייבי ג'וגר והאריה)
יש למישהו נסיון בתחום? שמעתי על כמה שקנו עגלת תאומים וכמעט לא משתמשים כי סיוט ללכת עם זה ברבי עקיבא או סיוט לעלות לאוטובוס....
כן, הסיטי מיני יותר קטנה ונוחה.נכתב ע"י פילפל;445511:משום מה, ה"בייבי ג'וגר" עושה עלי את הרושם הכי טוב, לפי המראה החיצוני. לא ניסיתי ללכת איתה.
יש להם 3 דגמים ואיני גומרת להתלבט, יש מישהו שיכול להמליץ מנסיון איזה דגם הכי מומלץ/לא מומלץ ??? (ראיתי רק באתר אך לא היתה לי אפשרות לנסות אותם מקרוב...)
הדגמים הם:
- סיטי מיני (מחיר בארה"ב $440)
- סיטי עלית ( " " 640)
- סיטי קלאסיק ( " " 600)
(אין לי כ"כ מושג על מחירים בארץ, אולי יוכל מישהו לעזור בעניין... אם ההפרש הוא לא כה גדול עדיף לי לקנות בארץ)
מה שמוכרים כרגע ב"בעגלא" זה דגם העלית. האם דגם הסיטי מיני יותר טוב??? חשוב לי שיהיה קליל, קטן ונח!
אלפי תודות!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים