עגלת תינוק- בחו"ל?

• הוסף לסימניות
האם כדאי לקנות עגלת תינוק בחו"ל או שעדיף בארץ, וא"כ איך ואיפה?
אני מעוניין בעגלה של חברה טובה כמו ביי ג'וגר (babyJogger) או שתציעו משהו אחר.

• הוסף לסימניות
אם זה בייבי ג'וגר ויש לכם אפשרות להביא מחו"ל ודאי שעדיף משם זה הרבה יותר זול.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה איפה אם אפשר קישור.

• הוסף לסימניות
נכון שזה יותר זול בארה"ב אבל אף אחד לא יסכים לקחת לך את זה בגלל ההגבלה וההקפדה על המשקל
גם אם תרצה לשלם למישהו על תוספת המשקל זה כבר יוצא אותו דבר
ועדיף לקנות כאן

• הוסף לסימניות
אם אתם הנוסעים אפשר פשוט לפתוח את זה ולשים את הילד בתוכו, מה שאחותי עשתה היא שלחה את זה עם משפחה שטסה לארץ עם ילד בגיל 3 שבעיקרון לא צריך עגלה אבל הם פתחו את זה ושמו אותו בתוכו.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בייבי ג'וגר אצל מישהי בחיפה,
ושילמתי משלוח לירושלים,
וזה עדיין היה לי יותר זול מאשר לקנות בחנויות פה בירושלים
אשמח לתת לך פרטים במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
השירות שלהם היה מעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;781076:
אני קניתי בייבי ג'וגר אצל מישהי בחיפה,
ושילמתי משלוח לירושלים,
וזה עדיין היה לי יותר זול מאשר לקנות בחנויות פה בירושלים
אשמח לתת לך פרטים במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
השירות שלהם היה מעולה

איפה?באפרוחים?
כמה הם מכרו לך את העגלה?

• הוסף לסימניות
מה עם גרמניה / שוויץ, יש שם גם סוגי עגלות זולים יותר מהארץ? ואיזה?
תודה

• הוסף לסימניות
...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה