עגלת תינוק - המלצה

• הוסף לסימניות
למישהי יש המלצה לעגלת תינוק, איפה קונים עגלות טובות? עגלה מומלצת??

• הוסף לסימניות
מה התקציב לעניין?
אם מחפשים עגלה טובה וזולה יש לדוקטור בייבי דגם בשם סואו
כבר עברו שנתים וצי מאז שקנינו אתו והוא פשוט טוב השימוש שלנו בו הוא מסיבי
בכל ופן למחפשי החלליות שבינינו הם לא ימצאו בה את מבוקשם

• הוסף לסימניות
אינגלזינה

לי יש את העגלה של אינגלזינה עם האמבטיה הרכה, קלה, נוחה, יציבה ומתקפלת בקלות.
דגם 2009. אני מאוד מרוצה ממנה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;437923:
מה התקציב לעניין?
אם מחפשים עגלה טובה וזולה יש לדוקטור בייבי דגם בשם סואו
כבר עברו שנתים וצי מאז שקנינו אתו והוא פשוט טוב השימוש שלנו בו הוא מסיבי
בכל ופן למחפשי החלליות שבינינו הם לא ימצאו בה את מבוקשם
תקציב של כאלף שקל, זה בסדר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;437937:
תקציב של כאלף שקל, זה בסדר??

לא טיולון, עגלה המתאימה לתינוק קטן.
תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
היא אומנם לא אמבטיה אבל היא מתאימה לתינוק (אצלי עברה 2 ילדים)
המחיר שלה זה משהו כמו 600 יש לה גרסה חדשה יותר תחת אותו שם ההבדל בניהם זה שהחדשה יותר יפה ותו לא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;437939:
לא טיולון, עגלה המתאימה לתינוק קטן.
תודה לכל המגיבים!
השאלה היא מה עוד את מעוניינת שהיא תהיה: עגלת אמבטיה? קיפול נח ביד אחת? קלה/ כבדה? לגבי גלגלים - 4 או 3? גדולים או קטנים? - - -
בקיצור, יש הרבה קריטריונים, מה ההעדפות שלך?
אני חיפשתי עגלה קלה, שנשכבת עד הסוף - אבל לא אמבטיה, שיש לה גגון עם צאלון נוסף כדי לכסות את הפנים של התנוק כשהוא פצפון, וגם כאשר השמש מסנוורת, שהקיפול שלה קל - ביד אחת, שהבד שלה כביס ולא דוהה, שלא נתקעת במדרגות, ונעים להוביל אותה. הייתי רוצה גם שיהיה אפשר לשנות את מיקום הידית - לפעמים שיביט אלי הפעוט, ולפעמים שיראה עולם - אבל לא מצאתי יחד עם שאר התנאים. אז קניתי עגלה של ד"ר בייבי, אינני יודעת איך קוראים לדגם, ואני מאוד מרוצה - יש לי את כל התנאים שמניתי, והיא גם עלתה בזול (כן, שכחתי לציין שגם זה היה אחד התנאים שלי...).

• הוסף לסימניות
העגלה שלי משמשת אותי כבר ילד שני בנאמנות, נוחה, מוצלחת וטובה ayababy דגם xp
ממש מקסימה, איה בייבי חברה מעולה מבחינת שירות ותיקונים.

• הוסף לסימניות
לנו יש צ'יקו נהדרת שנשכבת עד הסוף (180 מעלות), מקפלת ביד אחת, עומדת במצב מקופל, קלה מאוד ונוסעת כמו מרצדס. הידית לא מתהפכת, אבל יש חלון בגגון. הריפודים נשלפים לכביסה ויש לה גם סלקל שמתלבש על העגלה.

קניתי אותה ב- 700 ש"ח, יד שניה במצב חדש לחלוטין.
כולל הסלקל ובסיס לרכב.
בחנויות היא עלתה קרוב ל- 3000 ש"ח

הווי אומר, שאם התקציב לא גדול, אפשר למצוא עגלות של 2000 - 3000 ש"ח יד שניה.
אני לא מתחרטת. שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצה של יד שניה, כרגיל :)
וגם, מאוד לא ממליצה להשקיע על עגלה לחודשים הראשונים של התינוק. עדיף להשקיע בטיולון איכותי, כיוון שלמעשה הוא זה שמשמש אותך רוב הזמן ודווקא אותו את צריכה מוצלח ואיכותי.
אני, לצערי, השקעתי קרוב לאלפיים שקלים בעגלה הראשונה. לצערי, כבר כתבתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;438054:
לנו יש צ'יקו נהדרת שנשכבת עד הסוף (180 מעלות), מקפלת ביד אחת, עומדת במצב מקופל, קלה מאוד ונוסעת כמו מרצדס. הידית לא מתהפכת, אבל יש חלון בגגון. הריפודים נשלפים לכביסה ויש לה גם סלקל שמתלבש על העגלה.

קניתי אותה ב- 700 ש"ח, יד שניה במצב חדש לחלוטין.
כולל הסלקל ובסיס לרכב.
בחנויות היא עלתה קרוב ל- 3000 ש"ח

הווי אומר, שאם התקציב לא גדול, אפשר למצוא עגלות של 2000 - 3000 ש"ח יד שניה.
אני לא מתחרטת. שווה לנסות.

איפה קונים יד 2 מקום מומלץ? באתר יד 2?

• הוסף לסימניות
אינגלזינה זו עגלה מעולה עם אחריות לכל החיים
(ממש כך, אם יש לך עגלה מלפני 10 שנים ונשבר משהו בשלדה - הם מחליפים!)
מתקפלת ביד אחת בקלות, קומפקטית יחסית
יש דגמים שבאים עם אמבטיה (מתפרקת) שגם הופכת לטיולון
לקנות חדש זה מאוד יקר, סביבות 3000 אני חושבת
ביד שניה יש מציאות

מצד שני, מי שלא ממש צריכה אמבטיה (זה מעלה לחודשיים-ארבעה הראשונים וזהו בערך)
אפשר לקנות טיולון טוב שנשכב, בהרבה פחות כסף.
(אפשר להשאיל אמבטיה, מאחות, גיסה, חברה)

לי גם יש דוקטור בייבי, עברה כבר שני ילדים פלוס טיסה לחו"ל וחזור - ועדיין במצב טוב מאוד
עלתה משהו כמו 600 ש"ח
יתרונות:
חזקה, מתקפלת ביד אחת
צלון שיורד עד למטה, סל ענק, אחיזה נוחה, מגש מקדימה - לתינוק, וגם למעלה - לאמא
(המגש העליון שימש אותי להושיב את הילד הגדול יותר במצבי עייפות קשים....)
קל לעלות מדרגות קדימה
חסרונות:
הפתיחה שלה קצת מעצבנת כי צריך להתכופף
מנגנון הנעילה מעט חלש, עכשיו כבר לא עובד כל כך טוב
נעילת הגלגלים הקדמית לפעמים תופסת עצמאות - אם הגלגל נתקע במשהו

• הוסף לסימניות
מעניין אותי שאף אחד לא ציין את העגלות של פֶּג...
אני קניתי את דגם פרפקטו P3 לפני כמעט 5 שנים והיא עלתה אז 1250 ש"ח (קופון במבצע של המדינה למימוש בחסדי שמואל בי-ם. בחנויות היא עלתה כמעט 2000 ש"ח).
כעיקרון הייתי מאוד מרוצה ממנה, שימשה אותי 2 ילדות ברציפות בנאמנות.
(כיום משמשת בעיקר להובלת משאות... :))

יתרונות:
בד נשלף לכביסה, מתקפלת ביד אחת, סגירה ופתיחה - מהיר וקל, קלה יחסית, מעצורי גלגלים, מקום לילד נוסף (בעמידה), צלון עם מצבים משתנים לפי רמת הכיסוי שרוצים, סל נשלף לכביסה למטה, נשכבת עד זווית של 178 מעלות (יש דגם חדש יותר כיום שנשכב 180 מעלות - שכיבה מלאה), מתקן לבקבוק - נשלף וקטן שנתלה על הידית - מאוד נוח ושימושי.

ללא כל קשר, לדעתי האישית חבל לקנות "אמבטיה" מכיוון שאחרי 3 חודשים אין מה לעשות עם "המפלצת" הזו וצריך למצוא לה מקום אחסון נאה. כיום עם העגלות שנשכבות לגמרי אין צורך בה ואם מעוניינים בריפוד נוח יותר לתינוק אפשר לקנות מזרון לעגלה ב-100 ש"ח.

למי שנוסע הרבה שווה לחפש את העגלות של חברה נניה, הם היו משווקים בארץ (נראה לי שהפסיקו אבל אפשר לנסות יד שנייה) סלקל על גלגלים כך שברגע שמגיעים לרכב / אוטובוס מוציאים את הסלקל עם הילד ונשארת רק שלדה עם גלגלים לקפל, והכי חשוב - התינוק בטוח ברכב. אומנם עגלה כזו מתאימה רק לשנה הראשונה פחות או יותר אבל גם עולה מאוד זול.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם ענין ההוצאה הגדולה מדי על העגלה המשולבת,
אבל עדין יש בזה יתרון מאד גדול לחצי שנה הראשונה - באמבטיה - זה גדול ומרווח בלי השוואה לטיולון ויש אפשרות לשים את הילד על הבטן, את העצלנון שלי זה ממש שכנע להרים את הראש, כי מעבר לעגלה היה רחוב מענין...
אבל המחיר גבוה, לכן באמת כדאי ללכת על יד שניה או ללוות, למי שיש אפשרות כזו.
לי יש פירסט ווילס, יפה ונוחה, גלגלי אוויר, מתהפכת לשני הצדדים, הטיולון שלה נשכב ל175 מעלות (אבל הרגליים של הילד נשארות מקופלות, וזה מעצבן) ה-חסרון בשבילי אצלה זה הגגון שלא מספיק מכסה וזה בקיץ ממש לא נחמד,
עכשיו מחפשים טיולון מתקפל קומפט...

• הוסף לסימניות
ממליצה על בייבי ג'וגר מיני סיטי,אם יש לך מי שיביא אותה מח''ול היא תעלה בסביבות ה1000 ש''ח.היא קלה,מתקפלת ביד אחת(!)ונוחה מאד,עוד יתרון חשוב זה הגגון שלה שמכסה 90% מהגוף.היא מתאימה מגיל לידה אבל יש אפשרות לקנות לה גם אמבטיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;438201:
אינגלזינה זו עגלה מעולה עם אחריות לכל החיים
(ממש כך, אם יש לך עגלה מלפני 10 שנים ונשבר משהו בשלדה - הם מחליפים!)

היכן מתקנים עגלת אינגלזינה? קניתי אותה יש שניה ואני לא יודעת היכן הם קנו אותה. מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
תבררי בחנויות של מוצרי תינוקות באזורך. יש כאלו שעושים את זה גם בלי שקנית אצלם. (תמורת שכר טרחה, כמובן, אבל סביר.)

• הוסף לסימניות
נסי בשילב הם מוכרים את העגלות האלה

• הוסף לסימניות
אפרופו שילב, יש שם עכשיו מחירים נמוכים ממש של סוף עונה, מי שלא שמעה וזה מענין אותה - כדאי מאד. (15-50 ש"ח, דברים כאלו..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת