עגלת תינוק מחברת סילבר קרוס

• הוסף לסימניות
יש משהו שמכיר, התנסה ויכול להביע דעה על טיב העגלות
מחברת
סילבר קרוס- silver cross
אודה מראש לכל העונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pekanstudio;1071703:
יש משהו שמכיר, התנסה ויכול להביע דעה על טיב העגלות
מחברת
סילבר קרוס- silver cross
אודה מראש לכל העונים...

היא עגלה מאוד אבל מאוד כבדה ולא מאוד נוחה..
מה גם שהיא נשברת הרבה פעמים(ככה היה לאחת מדודותי)
אני לא היתי ממליצה לקנות אותה,קשה להתנהל איתה.
הקיפול שלה לא קל צריך לפרק ת'אמבטיה ורק אז את יכולה לקפל..
מה שכן מעלה אצלה שהיא יפה!:)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שמעתי הרבה תלונות על כך שהיא נשברת מהר, ולכן לא קניתי אותה. אולי זה השתנה בשנתיים שעברו.

• הוסף לסימניות
כשבררתי בחנויות הדיעות היו חלוקות בצורה ממש קיצונית. היו שטענו שהיא טובה מאוד והיו שאמרו לברוח ממנה.

• הוסף לסימניות
נמוכה מאוד!

• הוסף לסימניות
יש לי אותה, (surf-הדגם המשולב)מבחינה עיצובית היא מדהימה.
וגם יחסית ממש צרה ופרקטית.
מבחינת חוזק: כשביררתי טענו שהיא לא הכי הכי..
אבל אחרי שימוש של שנה היא עדיין במצב מעולה!

• הוסף לסימניות
על איזה עגלה את מדברת? יש כמה דגמים. את מכוונת למשולבת? לטיולון?

• הוסף לסימניות
לי יש עגלת surf יותר משנה, היא עדיין במצב מעולה, ולא נתקלתי בבעיות.
חוץ מהקיפול לנסיעות בין-עירוניות הייתי מרוצה מאד!
מה שהכי אהבתי בה, שהיא נוסעת מעולה! אני קוראת לה רכב שטח... היא נוסעת חלק גם על דרך מחוספסת באבנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה