דרוש מידע עגלת תינוק- ספורטליין פולד או נונה טריב נקסט?

• הוסף לסימניות
ילד ראשון 😊
אשמח להמלצות ברורות ממי שיש לה ויכולה לכתוב חו"ד.

הדגשים שחשובים לנו:
פתיחה וקיפול נוח ומהיר- ביד אחת
יציבות לאורך זמן
איכות החומרים ועמידות

• הוסף לסימניות
הפולד קלילה ויפה אבל לא מאד יציבה
אצלי אחרי כמה חודשים התפרק משהו בשלדה
והבנתי שאני לא היחידה

• הוסף לסימניות
הפולד קלילה ויפה אבל לא מאד יציבה
אצלי אחרי כמה חודשים התפרק משהו בשלדה
והבנתי שאני לא היחידה
תודה רבה! עזרת לי מאד.
עוד תגובות?

• הוסף לסימניות
ילד ראשון 😊
אשמח להמלצות ברורות ממי שיש לה ויכולה לכתוב חו"ד.

הדגשים שחשובים לנו:
פתיחה וקיפול נוח ומהיר- ביד אחת
יציבות לאורך זמן
איכות החומרים ועמידות
לי יש את הנונה טריב נקסט . עגלה איכותית, יציבה נוחה, לא גדולה, עוברת בכל מקום...יפה מאוד, מתקפלת ממש בקלות (גם האמבטיה מתקפלת) נכנסת לי עם האמבטיה בפאגז של I10... האמבטיה קצת צרה לדעתי אבל זה הסטנדרט...
המינוס היחידי שמצאתי זה שהשלדה כבר עם שפשופים אחרי 4 חודשים של שימוש.
את הטיולון עוד לא ניסיתי...
אבל מבחינת איכות ויציבות היא ממש טובה לדעתי . (אחרי שבדקתי הרבה עד שקניתי אותה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה