עגלת תינוק

• הוסף לסימניות
עגלה של בייבי ג'וגר-סיטי מיני-יחיד.
א. מתלבטת אם לקנות את 3 גלגלים או עדיף את הדגם עם ה-4.
ב. אם אני לא קונה אמבטיה, ניתן להשכיב שם תינוק מלידה?
ג. איפה הכי זול להשיג אותה?

תודה מראש לעונים / ות

• הוסף לסימניות
בעיני ה4 גלגלים נראית יותר יציבה.
לא הייתי משכיבה שם תינוק מלידה מכיון שראש הטיולון שלה מעט מתנדנד (שימי לב שהוא לא מחובר לשלדה)

• הוסף לסימניות
אני קניתי את ה4 גלגלים כשהבן שלי היה בן 3 שבועות, אבל אני סתם לא אוהבת אמבטיה כי חשוב לי שהתינוק יהיה קשור בעגלה.
ה4 גלגלים באמת יציבה יותר (ניסיתי פעם 3 גלגלים של חברה) וההפרש במחיר לא משמעותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1345844:
אני קניתי את ה4 גלגלים כשהבן שלי היה בן 3 שבועות, אבל אני סתם לא אוהבת אמבטיה כי חשוב לי שהתינוק יהיה קשור בעגלה.
ה4 גלגלים באמת יציבה יותר (ניסיתי פעם 3 גלגלים של חברה) וההפרש במחיר לא משמעותי.

וזה היה נח להשכיב אותו שם מהגיל הזה?

• הוסף לסימניות
3 גלגלים מאד לא יציבה. ולא נוח להשכיב שם מגיל הלידה. [אולי עם מזרונית טובה].

• הוסף לסימניות
בעיקרון עם מזרון של בייבי טק או משהו אחר יציב אין בעיה עם תינוק קטן.זה מרופד מספיק ושל בייבי טק גם מקטין קצת. ראיתי מישהי שקנתה מקטין ראש (כמו של סלקל- זה היה בגוון של העגלה ונראה מהמם) אישית ממליצה על 4 גלגלים יש לי אותה תקופה ארוכה ועם האמבטיה היא יותר יציבה. ואל תותרי על השירות של בייבי ג'וגר אל תתפתי להביא מחול או לקנות בחנות לא מורשית.
רק לאחרונה שלחו לי 2 ברגים! לגלגל של העגלה (שעפו באשמתי שירדתי מהאוטובוס) לא הייתי מוצאת אותם בחנויות טמבור רגילות...

• הוסף לסימניות
ברור שאת הארבע גלגלים- היא הרבה יותר יציבה ונוחה.
מכירה כמה שקנו מגיל אפס וקנו שק שינה כזה שמקטין והיה להם מצוין.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג אותה הכי בזול ? (עם שירות של בייבי ג'וגר).
מה בערך המחיר שלה?

• הוסף לסימניות
בייבי גוגר 4 גלגלים, 3 גלגלים בכלל לא יציב.
אני קניתי בנסיכונת בירושלים, הוא אמר לי שהוא בכלל לא מביא את ה-3 גלגלים כי אין ביקוש לזה, הוא היה זול, לא יודעת עם הכי זול.
מגיל 0 (4 שבועות) השתמשתי עם מקטין ראש, היה מקסים.
ממליצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצוצות;1360268:
בייבי גוגר 4 גלגלים, 3 גלגלים בכלל לא יציב.
אני קניתי בנסיכונת בירושלים, הוא אמר לי שהוא בכלל לא מביא את ה-3 גלגלים כי אין ביקוש לזה, הוא היה זול, לא יודעת עם הכי זול.
מגיל 0 (4 שבועות) השתמשתי עם מקטין ראש, היה מקסים.
ממליצה

כמה עלה לך?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב3 גלגלים כבר לשתי ילדים מגיל 0.
השקעתי במזרון עבה עם כנפים (שעולות לגובה קצת) שעלה 120 שקל.
לא ראיתי חוסר יציבות בעגלה של ה3 דווקא יכולת התימרון איתה ברחוב מעולה מאוד.
אני קניתי בחסדי שמואל לפני 3 שנים כמעט ועלה לי אז 1380.
ידוע לי שבחנות רהיטי אור ברח' שטראוס בירושלים הוא מוכר מאוד בזול

• הוסף לסימניות
יש לי את ה 4 גלגלים,
השתמשתי ל 2 ילדים מגיל לידה והיה מצוין. (לדעתי תלוי גם אם מדובר בחורף או קיץ, אני בכ"א לא אוהבת אמבטיה)
היא יציבה גם כשאני שמה את הגדול על הגגון, מחליקה בצורה מדהימה על המדרכה.
חזקה טובה ונוחה מאד!!!

קניתי ב 1400 לפני שנתיים, החנות לא רלוונטית כי זה היה בעיר רחוקה

• הוסף לסימניות
אם את מעונינת לקנות של 3 יש לי מישהי שמוכרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;1362090:
אם את מעונינת לקנות של 3 יש לי מישהי שמוכרת.

תודה,
בנתיים אני מעדיפה את ה-4 גלגלים.
איזה צבע היא מוכרת?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לברר כמה היא עולה בחסדי שמואל וברהיטי אור, כדי לדעת אם כדאי לי להגיע מרחוק ואין שם תשובה:(:mad:
מישהו היה שם בתקופה האחרונה?
מגיע לשם בימים הקרובים?
אני חייבת לדעת כמה זה עולה שם:confused::confused:

• הוסף לסימניות
רק 4 גלגלים!במיוחד לתינוק קטן..
שילד לא ימשוך את התיק של העגלה ואיתו תיפול העגלה...ראיתי מול העיניים כמה פעמיים!

• הוסף לסימניות
ממליצה על TAYTAY של חברת ביבון. מאוד דומה לבייבי ג'וגר אבל יש לה כמה פלוסים יותר ממנה!
זה גם 4 גלגלים. יותר זולה, יותר צרה (עוברת באוטובוס), יותר יציבה, יותר יפה, זווית ישיבה של 90, ועוד כל מיני פיצרים שאין בבייבי גוגר.
אני קניתי לאחר המלצות כאן בפורום ומאוד! נהנית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה