עגלת bluebery - מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
רציתי לשמוע את חוות דעתכן על העגלה ובינתיים ראיתי רק את הפרסומות.
אשמח אם מישהו מכירה מקרוב ותוכל לשתף אותי ביתרונות / חסרונות.

המחיר שלה זול, יחסית לעגלות אחרות. אבל חוץ מזה אין לי שום מידע על העגלה.

תודה

• הוסף לסימניות
הי, אף אחת לא מכירה את העגלה הזאת? :(

• הוסף לסימניות
הכי יעיל וחכם זה להשקיע בטיולון טוב!
כל האמבטיות הללו הן לישמוש של כחצי שנה גג, אח"כ נמאס להשתגע עם עגלה מסורבלת שלא נח לטלטל בנסיעה ולפרק אותה בכל קיפול ולהשתגע.
שוה להתאפק ולהשקיע את הכסף בטיולון ששימושי כמה שנים!!

• הוסף לסימניות
תארי לעצמך אשה צעירה עם ילדתה/ילדה הראשונה יוצאת בחורף עם טיולון...
אני חושבת שזה לא כל כך אקטואלי...

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהם פירסמו את אותה העגלה בשם Winner לפי התמונות בפרסומת וגם התוכן הפירסומי זו נראית אותה עגלה.
את יכולה לברר אצל המשווקות שלה אם מדובר באותה עגלה בזמנו היא עלתה 3200 וקיבלתי עליה המלצות מצוינות (החסרון היחיד הוא שאין לעגלה שכיבה מלאה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1058548:
רציתי לשמוע את חוות דעתכן על העגלה ובינתיים ראיתי רק את הפרסומות.
אשמח אם מישהו מכירה מקרוב ותוכל לשתף אותי ביתרונות / חסרונות.

המחיר שלה זול, יחסית לעגלות אחרות. אבל חוץ מזה אין לי שום מידע על העגלה.

תודה

גיסתי קנתה אותה עכשיו לילד שלישי והיא מרוצה מאוד!! אבל כמו כל הטרקטורים החדשים של ימנו, שצריך לחפש בהם את התינוק/ת...

בהצלחה!
נ.ב. שמעתי שזה חיקוי של בוגבו בי, ואם כן זהו חיקוי מוצלח מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1059532:
אבל כמו כל הטרקטורים החדשים של ימנו, שצריך לחפש בהם את התינוק/ת...
נ.ב. שמעתי שזה חיקוי של בוגבו בי, ואם כן זהו חיקוי מוצלח מאוד.
אבל בבגבו בי צריך לחפש את העגלה מסביב לתינוק/ת :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

היי כולם,
רציתי לשתף משהו שאולי מעניין אתכם, במיוחד אם אתם עוד לא ניסיתם להזמין
בטמו.
מצאתי שהם עכשיו נותנים קוד קופון שמוריד 400 ש"ח בהזמנה ראשונה! כן, 400 ש"ח – לא מעט, במיוחד כשהמחירים שלהם די זולים מלכתחילה.

אני לא בטוח אם זה תקף לכולם או שיש מגבלות מסוימות, אבל הקוד תקף רק למשתמשים חדשים באתר.
זה אומר שאם אתם שוקלים להזמין, זו הזדמנות ממש טובה לבדוק בלי להוציא יותר מדי כסף.

אני כבר עשיתי הזמנה קטנה לפני כמה שבועות בלי הקופון, ועכשיו כשאני רואה את ההנחה הזו, ממש התחשק לנסות להזמין עוד כמה דברים עם הקוד.

אם מישהו כאן כבר ניצל את הקופון, איך היה? כדאי לשים לב למשהו מיוחד? האם יש מוצרים שבאמת משתלם להזמין עם ההנחה?

מצד שני, תמיד צריך לזכור שמדובר במשלוחים מארצות אחרות, ולעיתים המוצרים לא באיכות הכי גבוהה, אז לא כדאי להתלהב יותר מדי, אבל זה בהחלט שווה לנסות.

בקיצור, אם אתם חדשים בטמו – חפשו את קוד הקופון לפני ההזמנה, זה יכול לחסוך לא מעט.

אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה