עגלת cybex איזה דגם?

• פותח הנושא topo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
RUBY מומלץ?
או לא להתפשר על המקלרן?

תודה על עזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
לי גם היתה את אותה התלבטות לפני חצי שנה ובסוף קניתי את הסייבקס, והיא ממש מעולה!!
אני חורשת עליה והיא מצויינת!

• הוסף לסימניות
סייבקס!
אין עליה!!!!!!!!
חזקה.יציבה.
[המוכרת אמרה לי בזמנו שעל כל עגלה אפשר להעמיס עד 15 קילו
והיא היחידה עד 22 קילו...]
אני ממש מרוצה!:):):)

• הוסף לסימניות
מא דתלוי איזה דגם.
יש לי דגם מלפני 3 שנים, והיא מזעזעת!!
הגלגלים נופלים המון (עד שקלטנו איזה טריק וב''ה כבר לא נופל)
קשה לכבס אותה, להוריד את הריפוד שלה.
והברגים מתחלפים אצלי בקצב מהיר מידי (אחת לחצי שנה אני ממש מחדשת אותה)
עם היתי רוכשת עגלה היום סביר להניח שהיי רוכשת מקלרן

• הוסף לסימניות
אין שום השוואה, אם יש לך תקציב למקלרן- הדגמים הטובים, אז אל תתקרבי לסייבקס, אם אין לך תקציב כזה- זו כבר שאלה אחרת. בחנויות מסוימות ממליצים עליה ובחנויות אחרות אומרים שהיא חוזרת כל הזמן לתיקונים, לכו תדעו..

• הוסף לסימניות
מה הדגמים הטובים של מקלרן?
קווסט נקראת טובה?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
קווסט היא יחסית פשוטה. אם יש לך אמבטיה ואת צריכה את העגלה רק בשביל טיולון, אז את לא צריכה יותר ממנה. בכל אופן הדגם היקר יותר חוץ מזה שיש לו יותר מצבים השלדה שלו גם יותר חזקה, כך אמרו לי ברהיטי אור בשטראוס. (והוא גם המליץ לי לקנות את המקלרן ולא את הסייבקס).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;969955:
מא דתלוי איזה דגם.
יש לי דגם מלפני 3 שנים, והיא מזעזעת!!
הגלגלים נופלים המון (עד שקלטנו איזה טריק וב''ה כבר לא נופל)
קשה לכבס אותה, להוריד את הריפוד שלה.
והברגים מתחלפים אצלי בקצב מהיר מידי (אחת לחצי שנה אני ממש מחדשת אותה)
עם היתי רוכשת עגלה היום סביר להניח שהיי רוכשת מקלרן

מעניין, אני לא מכירה אף אחת מהתופעות שכתבת כאן,
יש לי סייבקס (טופז) שנתיים, בשימוש יום-יומי, ממש נוחה ופרקטית ויפה
לכביסה קלי-קלות להוריד את הריפוד בלי ברגים ועניינים,
מעולם לא קרו לי תקלות כמו גלגלים, ברגים וכו'

• הוסף לסימניות
אני ראיתי סייבקס שנראות סמרטוטיות, ברהיטי אור הוא יחסית מוכר אותן אבל בנסיכונת הוא ממש לא ממליץ. אבל לא נראה לי שיש מישהו שמשווה ביניהן, זו ליגה אחרת לגמרי.

• הוסף לסימניות
הקווסט לא משהו, תקחי בחשבון, ה-XT היא הטובה.

• הוסף לסימניות
אני לא רואה הבדל גדול במחיר בין סייבקס למקלרן
סייבקס ברוב החנויות המחיר שלה הוא סביב 1400, מקלרן קווסט -1300 ויש לה דגם חדש משודרג בג'ינס שעולה 1450.
ושתיהן לדעתי לא שוות את המחיר...
שווה לנסות לבדוק חברות אחרות ולא תמיד לקנות מה שכולם קונים-
יש לפג טיולון מעולה שנקרא מיני, עולה 800-900 ש"ח, והאיכות- איכות של פג, נמאס כבר מעגלה ולא קורה לה כלום..

יש גם טיולון יחסית חדש של מאמס אנד פאפס, עולה 1300, והעגלות האחרת של החברה עד עכשיו היו ממש איכותיות

• הוסף לסימניות
יש לי סייבקס ואני מתחרטת על היום שקניתי אותה
בסה"כ שנה וחצי היתה בשימוש כל הזמן הגלגלים הקדמיים נופלים
להוריד את הבד זה תיסבוכת
הגלגלים חורקים כאילו זה עגלה ישנה...
הגגון יש לו פס אלומניום שכל הזמן נשבר(אצל כולם)
הגגון לא מסתיר בכלל את השמש לילד
אני ממש לא ממליצה!!
אם את בקטע לא להשקיע מקלרן תקני משהו פשוט אבל להוציא 700 או 900 ש"ח עליה... לא הייתי אומרת!
וסליחה על ההתקפה אני פשוט קיבלתי כ"כ הרבה המלצות שכשנדפקתי לקחתי ללב...

• הוסף לסימניות
לא מכירה את המחירים האלה, סייבקס עולה- מבדיקה שלפני חצי שנה- כ750 ש"ח ב"רהיטי אור" בשטראוס. מקלרן קווסט יש בהרבה מבצעים בכל מיני מקומות- אבל שמעתי שגם היא לא משהו, המקלרן XT נראה לי 1400 בערך. אבל שוב- אין השוואה. הסייבקס היא לא איכות, היא קצת יותר מהפשוטות. לדעתי כדאי ללכת כל הפג- אני מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;970800:
לא מכירה את המחירים האלה, סייבקס עולה- מבדיקה שלפני חצי שנה- כ750 ש"ח ב"רהיטי אור" בשטראוס. מקלרן קווסט יש בהרבה מבצעים בכל מיני מקומות- אבל שמעתי שגם היא לא משהו, המקלרן XT נראה לי 1400 בערך. אבל שוב- אין השוואה. הסייבקס היא לא איכות, היא קצת יותר מהפשוטות. לדעתי כדאי ללכת כל הפג- אני מרוצה מאוד.

את באמת לא מעודכנת במחירים.. מבדיקה שנעשתה עכשיו, אלו המחירים, סייבקס- סביב 1400 והקווסט, (לא הXT!) עולה 1300-1400 תלוי בדגם.

• הוסף לסימניות
אז קני את הפג אריה- בנסיכונת עד לא מזמן 850, תבדקי מה קורה עכשיו ותעדכני, מענין לשמוע...

• הוסף לסימניות
אולי ישנם דגמים זולים יותר של סייבקס? נראה לי טופז?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;970819:
את באמת לא מעודכנת במחירים.. מבדיקה שנעשתה עכשיו, אלו המחירים, סייבקס- סביב 1400 והקווסט, (לא הXT!) עולה 1300-1400 תלוי בדגם.
המחירים של מקלרן אכן עלו לאחרונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה