- הוסף לסימניות
אין לי בעיה עם איסור יציאה או כניסה
יש לי בעיה שבכל חלון יש 10 שוטרים/ות ועוד כמה חיילים/ות.
כאילו יש כאן תא טרור שמחכה להתפרץ ולצאת מהעיר.
את מדברת על תחושות ולא עובדות וזו כבר פרשנות שלך.
אין לי בעיה עם איסור יציאה או כניסה
יש לי בעיה שבכל חלון יש 10 שוטרים/ות ועוד כמה חיילים/ות.
כאילו יש כאן תא טרור שמחכה להתפרץ ולצאת מהעיר.
את לא מבני ברק, נכון?את מדברת על תחושות ולא עובדות וזו כבר פרשנות שלך.
אני לא.את לא מבני ברק, נכון?
ואגב, כתבתי את זה קודם מספר פעמים,
ההרגשה שלי - אותה הרגשה של השלושה שבועות האחרונים שלא יוצאים מהבית,
התחושה עכשיו - שונה לגמרי.
גם להיות בתוך גטו [גן, זו ההרגשה] לא מחייב שהשמחה תרד...חבל להעציב את עצמינו בערב חג הפסח.
קבלתי את המלצתךגם להיות בתוך גטו [גן, זו ההרגשה] לא מחייב שהשמחה תרד...
הבית מלא בשירים, רוקדים עד לב השמים, נהנים מכל שניה
ומבינים שאין מה לעשות -
המצב הזה לא הולך להסתיים בזמן הקרוב, בעיקר כי יש גיבוי מצד החרדים לחוסר דמוקרטיה הזה.
ואני ממליצה לך, תשמרי את התגובות שלך באיזה שהוא פינה סודית במחשב, ותעברי עליהם יומיים אחרי שיתחיל המצור אצלכם, עם אלפי שוטרים ומעל עשרת אלפים חיילים.
מענין איך אז תגיבי.
גם אני הייתי מבסוטה אם זה היה המצב בבני ברקגם בטלזסטון. יציאה אחת סגורה בשער נעול ובשניה בידוק שמצריך תעודת זהות.
ואנשים מאד מבסוטים מההתנהלות הזו.
חלק מהציבור היקר שלנו גם נושא באחריות למצב שנוצר, אולם חייב אדם לדון גם את עצמו לכף זכות (ויחד עם זאת להיות אחראי לעצמו ולסביבתו) והסיבה לכך היא שהנתוני הפתיחה שלנו כקהילה מלוכדת במיוחד בפורים ובערבי פסחים שונים לגמרי משל חילוני ממוצע.האמת שנראה לי כמעט בלתי אפשרי להמשיך את הדיון
בלי להיכנס לנושא של עד כמה הציבור שלנו באמת אחראי למצב
או שהכל המצאות של אנטישמים או בכלל אפשרות שלישית...
אין לי עצבים לזה ...![]()
מושלם.למסיתים בתקשורת ובכנסת צריך להטיח את האמת בפרצוף. ומנציגנו יש לדרוש שישמרו על כבודנו, ולדאוג שבמקום חיילים חמושים ישלחו מתנדבים משלנו, מאיחוד הצלה. מזק"א. ועוד. ויקבלו שכר מלא.
יעיל יותר. ומכבד יותר.
הקימו כאן יודנראט בראשות אריה דרעי. בבקשה. תייצג אותנו. לא את שונאינו.
העיקרון נכון מאוד, אבל במציאות לא ברור שזה יעיל. בכל זאת אנ"ש...מושלם.
די.הקימו כאן יודנראט
צודקת. תיקנתי.
ודאי !מושלם.
מגעיל שמבקשים שבמקום חיילים יהיו אנשי הצלה?מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!
לא מגעילמגעיל שמבקשים שבמקום חיילים יהיו אנשי הצלה?
שבמקום חיילות יהיו אנשי ידידים?
ולכן הדגשתי את מה שצריך להדגיש.
לא מצליחה להבין מה מגעיל בזה.
סורי.
כנראה יש לך סיבות פוליטיות נגד חייליםמגעיל שמבקשים שבמקום חיילים יהיו אנשי הצלה?
שבמקום חיילות יהיו אנשי ידידים?
ולכן הדגשתי את מה שצריך להדגיש.
לא מצליחה להבין מה מגעיל בזה.
סורי.
קרוב משפחתנו היה בבידוד.את לא מבני ברק, נכון?
ואגב, כתבתי את זה קודם מספר פעמים,
ההרגשה שלי - אותה הרגשה של השלושה שבועות האחרונים שלא יוצאים מהבית,
התחושה עכשיו - שונה לגמרי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים