כללי עדיין איני מסתדר

• הוסף לסימניות
אולי משהו יוכל להסביר לי בפרוטרוט איך אני מבצע את ההדמיות האלה.
אני מעלה תמונה מביא לו לעשות את הפעולה ואז הוא באמת מתחיל לעשות משהו עד שהוא מתחיל להעלות לי חלונות חסר לי זה חסר לי זה עד שלבסוף הוא אומר לא ניתן לבצע:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
סליחה התככונתי להדמיות האלו של הספרים
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=7934

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני זוכרת שהשתמשתי בזה, לא צריך להעלות תמונה בהתחלה. אני השתמשתי בהדמיה של ספר בכריכה קשה. קודם נותנים לו להריץ את 'STEP 1'. האקשן פועל ויוצר על המסך דוגמא של הספר פרוש, ורושם איפה הקדימה ואיפה השידרה. אז ממקמים על הסְכֶמה של הספר את הגרפיקה, ונותנים לו להריץ את STEP 2.

• הוסף לסימניות
:confused::confused:הוע עדיין משגע לי שחסרים לו כל מיני שכבות:confused::confused:

• הוסף לסימניות
נו חברים, עוד הסבר קטן ואני מסתדר

• הוסף לסימניות
גם אני הסתבכתי בתחילה- אבל תעקוב שוב לפי ההסבר של עפרה ותצליח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mimi;112078:
גם אני הסתבכתי בתחילה- אבל תעקוב שוב לפי ההסבר של עפרה ותצליח...
עשיתי ככה ולא הגעתי לשום תוצאה

• הוסף לסימניות
אולי את מוחקת איזה שכבה ממה שהוא נתן???
אני הייתי מוחוקת שכבות וזו ההודעה שהוא היה נותן לי...

• הוסף לסימניות
לאחר שעשיתם את שלב אחד כנ"ל.
צרו בדיוק לפי הדוגמא של שכבת הרקע את התמונה שלכם ואחדו את 2 השכבות כך ששכבת הרקע תהיה עכשיו שכבת התמונה שלכם
ועכשיו, תריצו את שלב 2

• הוסף לסימניות
אם הפוטושופ שלך בעברית,
אז הוא מחפש "layer 1" לדוגמה, ולא "שכבה 1" כמו שיש אצלך. לכן הוא מסתבך.

• הוסף לסימניות
נו ומה עושים באמת ?
גם אצלי זה לא הולך.(פוטושופ בעברית)

• הוסף לסימניות
עד עכשיו זה עבד לי מצוין ומאז שיש לי את העברית לא עליתי על הבעיה.
תודה למי שיוכל לעזור

• הוסף לסימניות
עם כל ההסברים שום דבר לא זז............
הבו עצה הלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;112189:
אם הפוטושופ שלך בעברית,
אז הוא מחפש "layer 1" לדוגמה, ולא "שכבה 1" כמו שיש אצלך. לכן הוא מסתבך.

נכון! והוא באמת כותב שזה לא זמין.
אז מה עושים, איך מסתדרים עם זה?

• הוסף לסימניות
תשנו את שם השכבה לאנגלית מ : שכבה 1 ל: LAYER1

• הוסף לסימניות
אני שיניתי את שמות השכבות לתרגומן באנגלית בכל פעם שהוא נעצר, והמשכתי מאותו שלב.
אבל אולי יותר קל להחליף זמנית את הפוטושופ לאנגלית: העדפות > כללי > שפת תוכנה > אנגלית. יש להפעיל מחדש את הפוטושופ. לאחר מכן ניתן להחזירו לעברית באותה הדרך.

• הוסף לסימניות
לראשונה אחרי כ"כ הרבה מאמצים, ותודות לכל אלו שעזרו עד הנה ולא עזבוני ובפרט ל-CKUN ובבקשת ואל תטשינו.
זה באנגלית איך הופכים לעברית?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 269.8 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
טוב כבר מצאתי באשכול הנ"ל את עצתו של מענדי.
והנה התוצאה:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 268.1 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה